Forkælelse og kyndig vejledning

REKLAME I BEAUTÉ PACIFIQUE

Annonce – Det første, som møder dig, når du træder ind i Beauté Pacifiques ambulatorium ved Hadsund, er en stemning, der emmer af afslapning, ro og forkælelse.

En guide i skønhedsjunglen

Det kan være vanskeligt at vide, hvor man skal spørge om hjælp, hvis man har problemer med sin hud. Derfor giver det mening, at ambulatoriet har ansat både hudlæger, sygeplejersker og kosmetikere. I hjertet af det hele sidder Lea, der er customer service manager, som vejleder kunderne over telefonen.

– Typisk ringer kunderne og fortæller om, hvilke udfordringer de har. Og så vurderer min kollega Betina eller jeg, hvad der skal ske. Måske skal kunden have en hudscanning. Vi kan også vælge at sende kunden videre til en af vores hudlæger, som så vurderer, om de fejler noget konkret. Vi har en bred vifte af muligheder, og det betyder, at vi kan vælge den allerbedste behandling til kundens behov, forklarer Lea.

Hudens tilstandsrapport

En af de mest populære behandlinger er en klassisk ansigtsbehandling med hudanalyse ved hjælp af vores ultralydsscanner.

Den giver et indblik i, hvilken hudtype kunden har, og hvilke slags produkter og behandlinger, der virker bedst til netop deres hud.

Marianne, der er kosmetiker på ambulatoriet, fortæller, at ultralydsscanningen er en slags tilstandsrapport for huden. Og som ved køb af fast ejendom kan man blive ganske overrasket over tingenes tilstand.

– Jeg behandler en del, som bliver overraskede over resultatet af scanningen, fordi de har en forventning om, hvordan de skal pleje huden. Det sker tit, at de får et resultat, der viser, at deres hud har helt andre behov, end de havde regnet med.

Stort udvalg af behandlinger

Årstidernes skiften kan ses i hvilke behandlinger, der er efterspurgt.

– Nu, hvor vi går ind i efterårs- og vinterperioden, laver vi en del mikrosklerosering, der kan afhjælpe sprængte blodkar. Behandlingen er enormt effektiv, men kræver, at man ikke får stærkt sollys på huden umiddelbart bagefter. Om sommeren laver vi hårfjerning og lignende, så man kan være klar til de små sommerkjoler. Men langt de fleste behandlinger udfører vi året rundt, forklarer Lea.

Udover skønhedsbehandlinger tilbyder ambulatoriet hudlægekonsultationer og wellness-behandlinger. To af de nyeste be- handlinger er Lash Lift og Gellak.

Kan afhjælpe hovepine

De senere år er interessen for botox- og restylanebehandlinger steget, hvilket kan mærkes på ambulatoriet. I dag bruges botox ikke kun til behandling af rynker, men også som hjælp til mennesker, der lider af kraftig hovedpine.

– Vores tanke er at hjælpe folk, der har nogle problemer og som kan have det psykisk dårligt på grund af deres udseende. Så vi laver ikke behandlinger for at hjælpe folk til et unaturligt udseende, men derimod for at hjælpe dem med noget, de er kede af. Vi har heldigvis en dygtig sygeplejerske, der siger nej til at lave de overdrevne behandlinger, fortæller Lea.

Lea taler passioneret om hudpleje og man forstår, at selvom skønhed og selvforkælelse er i centrum, handler det i sidste ende om at have det godt med sig selv.

Se mere her: www.ambulatoriet.com