Frisørsalonen Hookstone byder dig velkommen på Aalborgs bedste beliggenhed

Reklame | Frisørsalonen Hookstone

Du kender det sikkert. Du har knapt nok nået at komme fra jobbet før dagens næste travle gøremål venter. Børnene skal måske hentes, der skal handles, og du kan i øvrigt slet ikke finde en parkeringsplads i den travle bymidte. Faktisk har du også en tid hos frisøren, som skal presses ind.

Netop de ting kender Helle Gaarden, indehaver samt iværksætteren af Hookstone, alt for godt. Derfor var det et afgørende valg for opstarten af salonen, at disse ting let kunne klares for hendes kunder.

Hookstone er meget let at komme til med sin beliggenhed på Østerbro i Aalborg, der inkluderer gode parkeringspladser og indkøb lige overfor salonen. Der er dog slet ikke gået på kompromis med hverken kvaliteten eller hyggen. I ro og mag fra byens susen tilbydes der klip og behandlinger af høj kvalitet i varme omgivelser. Her er der massagestole, valgfri drikkevarer og tid til kunden.

Det personlige udtryk er vigtigt

En af Hookstones mangeårige kunder, Anders Poulsen, har lagt mærke til netop dette: “Jeg nyder en dejlig kop økologisk kaffe i rolige omgivelser, mens behandlingen står på og mens loungemusikken kører i baggrunden. Jeg sætter pris på, at man selv kan booke tid online – og selv ændre tiden igen, såfremt behovet opstår. Alt i alt den perfekte løsning for mig i en travl hverdag, hvor det hele skal klikke.”

Helle er, med en baggrund som mangeårig underviser og dommer i internationale frisørkonkurrencer, både rig på erfaringer samt med på de nyeste tendenser. Vigtigst af alt er dog det personlige udtryk, som Hookstone sætter en ære i at imødekomme. Helle forklarer: “Det er for mig altafgørende at se på det enkelte menneske og arbejde på en personlig stil men med et nutidigt udtryk. Samtidig bruger vi udelukkende produkter i salonen, som ikke er testet på dyr.”

Et af Hookstones helt store varemærker er anvendelsen af leverandører, som er kendt for en høj biodynamisk produktion. Hertil er der ligeledes mulighed for tilvalg af økologiske produkter fra unikke brands. Derfor er du hos Hookstone garanteret produkter af høj kvalitet med et særligt miljøfokus.

Læs mere på www.hookstone.dk

FAKTA

Navnet “Hookstone” kommer af Hookstone Chase i Harrogate, England, hvor Helle startede sin internationale frisørkarriere i salonen “Sheila Henry’s”

Hookstone er beliggende på Østerbro 33, 9000 Aalborg

Etableret i september 2014 af Helle Gaarden

Hookstones Facebook hookstonehairshop

Instagram @salonhookstone