Fire ultimative tips til at blive sommerklar i en fart

Reklame

Reklame

Sommeren er ankommet til Danmark, og denne tid betyder for mange sol, afslapning og ferie. Men selvom vi ved, at sommeren kommer hvert eneste år, og vi allerede måneder før fortæller os selv, hvad vi skal gøre for at blive sommerklar, er det ikke altid, det reelt sker. Heldigvis er der råd for dette – der er nemlig måder, hvorpå du kan blive sommerklar på ingen tid.

Få styr på skavankerne

Der er ikke noget ved at holde ferie, hvis du alligevel skal gå rundt og døje med diverse problemer og smerter. Din ferie skal i stedet hellere bruges på ren afslapning, hvor hovedet kan få fred, og kroppen kan komme helt ned i gear.

Der kan være mange ting, der kan skabe problemer for dig. Eksempelvis kan det være, at du har mangel af vigtige vitaminer og mineraler, der ellers er essentielle for, at din krop kan fungere optimalt. Disse næringsstoffer er dem, der holder dig sund, både når det kommer til det fysiske og mentale. Får du ikke den rigtige mængde, kan det have stor påvirkning på dit humør og energiniveau. Derudover kan det også have en betydning for det udseendemæssige som din hud, hår og negle.

Nogle lider også af andre skavanker som eksempelvis slidgigt. Dette kan også påvirke ens ferie og sommer generelt. Her bør du også lede efter løsninger, der kan afhjælpe problemet en smule. Hertil findes eksempelvis Glucosamin, der kan have positive virkninger med blandt andet slidgigt.

Alternativ til træningen

Når sommerferien er nær, og man stadig ikke er startet på at træne hver anden dag, som planen ellers var, kan det være svært at se, hvordan dellen på maven skal nå at blive fjernet, så kroppen står skarpt. Der er dog måder at ”snyde” på og hurtigt få fjernet det overskydende fedt. Fedtfrysning er en af disse løsninger. Smertefrit kan du få frosset dit fedt væk via en permanent reduktion af de irriterende fedtaflejringer på din krop, som du går rundt og er ked af. 20-25% af fedtcellerne vil blive reduceret med fedtfrysning, der desuden er ikke-kirurgisk, sikker og ikke mindst effektiv.

Behandlingen bør bestemt ikke sammenlignes med en fedtsugning, da en fedtfrysning er minimal invasiv og uden risici, der ellers ses med andre former for behandlinger.

Opdater garderoben

Vejret i Danmark har det med at være ustadigt, og det er aldrig til at finde ud af, om man skal have den flotte sommerkjole eller sine lange bukser og bluser frem. Det kan derfor være, du ikke har fundet alt sommertøjet frem fra gemmerne. Dertil kan det være, at du ikke har haft tid til at gå ud og investere i noget nyt sommertøj, så du er helt klar til sol, sommer og ferie.

Om du så vil købe tøj og accessoires fra Marc Jacobs eller i stedet går efter de lidt billigere mærker, kan det være værd at kigge på butikkernes udsalg, der er i gang på nuværende tidspunkt. Mange penge kan spares – og det ville bestemt ikke skade at have lidt ekstra lommepenge med på sin ferie.

Få økonomien på plads

Der er intet sjovt ved ferie, hvis man ikke har nogle penge til at kunne nyde den. Men det kan være din opsparing ikke har været højst prioritet det sidste stykke tid, og du derfor ikke har synderligt meget plus på kontoen for tiden. Ingen stress – det kan nås endnu!

Først og fremmest bør du fra dagen i dag begynde at tænke over, hvad du bruger dine penge på. Det kan godt være 35 kroner for en latte ikke er særlig mange penge nu og her, men det løber ekstremt hurtigt op, og mange kan spare flere hundrede kroner hver måned ved at tænke en ekstra gang, der gøres nogle mindre, spontane køb.

Derudover kan du høre dine forældre, venner og bekendte, om nogle har brug for noget hjælp med hensyn til nogle små-projekter. Der kan være nogle hurtigt tjente penge at hente her, som kan gavne dig og løfte niveauet på din ferie en smule.