Kom med på moden i hjemmet og i hverdagen

Reklame

Reklame

Mode er en meget abstrakt ting, og hvad den ene elsker, hader den anden. Ikke desto mindre kan det være spændende at læse om nutidens tendenser, og så kan man jo altid senere vurdere, om de skal have en plads i hjemmet eller i garderoben. Er du i tvivl om, hvordan du opdaterer dig, og hvad du skal kigge efter? Så læs med her og få en miniguide til, hvor du kan finde det nyeste mode, som din garderobe og dit hjem vil takke dig for.

Mode i hjemmet

At indrette stuen, køkkenet eller et hvilket som helst andet rum kan være en kæmpe stor opgave. Det handler om at finde noget tidløst, som man ikke bliver træt af, og samtidig skal det personlige præg også skinne igennem, så man føler sig hjemme. Der findes uendelig mange løsninger til opbevaring, men lige her kan det være smart at gå efter noget, der både er praktisk og funktionelt, selvom det naturligvis også ser godt ud. Et bud på dette kan være reolsystemet fra String, der stammer helt tilbage fra 1949. Her er tale om klassisk, skandinavisk design, der helt banebrydende har taget folk med storm gennem de sidste 60 år, netop grundet både funktionalitet og design kombineret perfekt. String-reoler kan kombineres på utallige måder, og der er derfor altid en eller flere modeller, der passer til dit hjem og dine behov, idet både farver og materialer også er op til dig. Lyder det som noget for dig? Så find String reoler her.

Mode i garderoben

Når vi taler påklædningsmode, så er det straks en anden sag, for det er hånden på hjertet nok de færreste, der har en jakke i over fem år. Tøj og andre påklædningsgenstande udskiftes langt oftere end indbo, og derfor kan man også tillade sig at være meget mere vovet, end man kan i boligen. Moden skifter i tøjindustrien, lige såvel som den gør i møbelindustrien, så det handler om at følge med og opdatere sig løbende. Dette kan du blandt andet gøre på diverse blogs, modeshows eller blot ved at tage et kig rundt i butikkerne. Er der mange pastelfarver, så er det med stor sandsynlighed også det, moden dikterer lige nu. Det er dog ikke kun tøjmoden, der ændrer sig; smykkemoden er også en inspirerende ting. Alt fra materialevalg på armbåndet eller ringen, til om det er et enkelt eller et mere snørklet design. Noget der er in lige nu, og som du med sikkerhed kan kombinere med næsten alle outfits, det er de enkle og tidløse armbånd fra Julie Sandlau. De er håndproducerede og af super kvalitet, og du kan finde udvalget af armbånd her.

En sidste huskeregel

Det vigtigste af alt, når det gælder mode, det er, at du føler dig tilpas. Hvad end det er i hjemmet eller med hensyn til din stil, så skal du føle dig glad i det indbo eller den beklædning, du nu engang har valgt – på trods af at moden muligvis dikterer noget andet. Vælg det, du kan lide, og få endelig inspiration udefra, så du er sikret den perfekte stil til lige netop dig.