Fadbamser, fedtet hår og fællessang: Johnny Madsen indtager igen feriebyen Blokhus

Tekst Pressemeddelse (Erhvervsforeningen Destination Blokhus) | Foto Presse

På torsdag den 1. august kan publikum glæde sig til endnu en musikalsk oplevelse i topklasse. Denne gang er det ikke mindre end Danmarks rocklegende nummer ét – selveste Johnny Madsen som gæster de populære sommerkoncerter i Blokhus.

Succesen forsætter

Tusindvis af glade feriegæster sang med, da Hjalmer sidste torsdag charmerede sig ind i publikums hjerter. Men det betyder langtfra at festen er forbi i Blokhus, for på torsdag kommer selveste Johnny Madsen og indtager byens hjerte med sine lune anekdoter, hæse stemme og kæmpe hits.

Alle, som kender til Johnny Madsen, ved, at den gode koncertstemning går hånd-i-hånd med en kold fadbamse. Erhvervsforeningens glade frivillige sørger for, at publikum ikke kommer til at tørste under koncerten:

– Vi har i år valgt at opsætte endnu en bar, så der aldrig er langt til de våde fornødenheder, udtaler Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

– Koncerterne på Torvet finansieres blandt andet af salget i baren, så når du støtter baren, støtter du musikken. Derfor håber vi, at publikum vil lægge vejen forbi de opstille udskænkningssteder, afslutter Jannie Ratke.

Hits på stribe

Johnny Madsens musikalske karriere startede i lokale bands i Thyborøn og Lemvig-området. Han var blandt andet medlem af spillemandsgruppen Rumlekvadrillen fra midt 70’erne, som han udgav tre albums sammen med. Videre i start 80’erne var Johnny Madsen at finde i bluegrass-ensemblet La Porta Band, hvor hans sange blev mødt af en opfordring til at gå solo. I 1982 debuterede han derfor i sit eget navn med pladen ”De Tørre Er De Bedst – Men De Våde Er De Flest”.

Siden da er det gået stærkt for den nu 68-årige musiker. Johnny Madsen har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Uden for sæsonen”, ”Johnny the Blues”, ”Stjernenat”, ”Griseriet På Bounty” og ”Færgemand”. Derudover har han lavet musik sammen med blandt andre Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet ”Hobo Ekspressen” samt Allan Olsen og Lars Lilholt i trioen ”Dalton”, som står bag hittet ”Selskabsmadonna”.

Opfordring

Grundet spidsbelastning på mobilnettet i forbindelse med torsdagskoncerterne, opfordrer arrangørende publikum til at medbringe kontanter.

– Når så mange mennesker er samlet på et mindre areal, kan mobildækningen være svingende. Dette besværliggør betaling med Mobilepay og betalingskort. Vi arbejder konstant på bedre løsninger men vil samtidig gerne opfordre koncertgæsterne til at medbringe kontanter, udtaler musikansvarlig, Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen.

– Desuden vil vi af sikkerhedsmæssige grunde opfordre folk til kun at placere klapstole bagerst på Torvet, da klapstole midt på det fyldte torv virker som snublefælder for andre koncertgæster, afslutter Karl Korfits.

Opvarmning med Safari Band

Opvarmningsbandet til Johnny Madsen er festbandet Safari Band, som altid leverer god stemning og vellydende dansemusik, når de spiller op i Blokhus. Med stor erfaring og et glimt i øjet sikrer de publikum en god og festlig oplevelse med overhængende risiko for trætte danseben. Safari Band går på Torvescenen kl. 19.00. og Johnny Madsen kl. 20.30.