En kvinde med en mission: Tilgangen til skønhed er kompromisløs hos CeriX

Reklame | CeriX

Annonce

Der er sket meget indenfor den kosmetiske skønhedsbranche gennem de seneste år. Det er en branche, der i dén grad rimer på udvikling, innovation og transformation, og danskernes interesse for skønhedsbehandlinger har aldrig været større.

Det er en tendens, som Rie Jensen, ejer og kvinden bag CeriX, Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, der også tæller et privathospital med kosmetisk plastikkirurgi, hurtigt spottede og handlede på. Rejsen startede tilbage i 2016 i hjertet af København, hvor Rie åbnede sin første CeriX klinik. Siden er forretningen udvidet med et eksklusivt privathospital og mere end en god håndfuld klinikker i Hellerup, Vedbæk, Frederiksberg, Odense, Aalborg og Esbjerg.

En kvinde med en mission

Med over 10 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger er Rie i dag én af landets mest erfarne indenfor feltet. Den kosmetiske skønhedsbranche lå ikke i kortene, da Rie uddannede sig til sygeplejerske. Et studiejob i en kosmetisk klinik åbnede dog hendes øjne for branchen:

– Det er en helt unik oplevelse at få lov til at bringe det bedste frem i den enkelte. Hver dag ser vi, hvordan vores klienter får en helt anden karisma efter en behandling. Deres selvværd vokser ganske enkelt, og de hviler ofte helt anderledes i sig selv. Og det er virkelig dét, der gør vores arbejde allermest værd.

Selvom vejen til branchen ikke lå lige for, er missionen ikke til at tage fejl af:

– Min mission og drøm har altid været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet. Oplevelsen skal være hyggelig og luksuriøs med en filosofi om, at less is more. Det må aldrig være et freakshow, men forandringer skabt med små, diskrete behandlinger. En god behandling er en behandling, hvor dine nærmeste kan se, at der er sket noget med dig, men ikke nødvendigvis hvad, fortæller Rie.

Fokus på de gode resultater

Det er ikke længe siden, vi kun hørte om skønhedsindgreb ’gone wrong’. I dag fylder de mange gode historier og naturlige resultater langt mere i medierne. Det er en positiv udvikling, som både afspejler, at skønhedsbehandlinger er bredere accepteret. Samtidig vidner udviklingen om, at niveauet i branchen har løftet sig markant de seneste år.

At sikre høj kvalitet og professionalisme er netop noget, der vægter højt hos CeriX. Udover at være direktør og kosmetisk sygeplejerske i CeriX er Rie bl.a. nordisk Restylane Mastertræner, hvor hun underviser både læger og sygeplejersker i avancerede injektionsteknikker:

– Det ligger mig meget på sinde at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed. Personligt har jeg undervist læger og sygeplejersker i kosmetiske behandlingsteknikker i flere år og udgør en fast del af det Nordiske hold af Mastertrænere for bl.a. Restylane i Danmark. At sikre en høj branchestandard er et ønske, der går på tværs af alle behandlere hos CeriX samt vores plastikkirurger, der løbende deltager på internationale konferencer og videnskabelige selskaber. I sidste ende kan det hele koges ned til ønsket om at sikre de bedste resultater for vores kunder uanset hvilken behandling, de ønsker.

Er du nysgerrig?

Hos CeriX tilbyder de en bred vifte af kosmetiske skønhedsbehandlinger. Mantraet er, at en behandling skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for alle behandlinger er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Er du én af de mange, der har fået øjnene op for kosmetiske behandlinger, og er du nysgerrig på dine muligheder? Måske er det nu, du skal rynken mellem brynene til livs, eller måske er du ved at være klar til at kvitte skraberen, blødende rifter og indgroede hår til fordel for permanent hårfjerning? Så tilbyder CeriX gratis og uforpligtende konsultation på alle kosmetiske behandlinger.

Fakta om Rie Jensen og CeriX

33 år og kosmetisk sygeplejerske, idékvinde og indehaver af CeriX, Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker med klinikker i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Aalborg, Odense og Esbjerg. Hellerup-klinikken er også et privathospital, der tilbyder kosmetisk kirurgi som f.eks. brystforstørrelse, fedtsugning, øjenlågskirurgi og baldeforstørrelse med eget fedt. Rie danner par med Kjenneth Schøller Holm, som spiller en central og aktiv rolle i driften og udviklingen af CeriX.

Hvad: CeriX Kosmetisk Speciallægeklinik

Hvor: Bispensgade 30, 9000 Aalborg

Hvordan: Læs meget mere på www.cerix.dk

Vores behandlinger

Se vores behandlinger her (https://cerix.dk/behandlinger/).

Kampagner: https://cerix.dk/kampagneside/

Før og efter fotos: https://cerix.dk/foerefterbilleder/

Book tid til konsultation: https://cerix.dk/booking/

Følg os

Facebook: https://www.facebook.com/CerixKlinik/

Instagram: https://www.instagram.com/cerix.dk/?hl=en