En aften udover det sædvanlige

tekst MArIA tVerGAArd-jAkoBsen | foto nIkoLIne HVIdBerG | Annonce

Denne artikel er sponsoreret

Mandag den 7. november var der gang i den på Jacobs Fiskerestaurant i Aalborg. Der var nemlig fuldt hus på grund af et flot modeshow med lækkert tøj fra stilkompagniet og smukke smykker fra guldsmed Birgitte Munch

modeshow6Jacobs Fiskerestaurant, der ligger Ved Stranden i Aalborg, dannede de perfekte rammer for det forestående modeshow. De lækre lyse lokaler, med ild i pejsen, indbød med det samme til en hyggelig aften, og man følte sig som gæst rigtig godt tilpas. Der blev serveret en lækker tapasanretning med et glas hvidvin og efterfølgende kaffe. En utrolig lækker smagsoplevelse, som virkelig kan anbefales.

Stilkompagniet, som var arrangør af denne skønne aften havde inviteret guldsmed Birgitte Munch, og det var da også indehaveren af Stilkompagniet, Annette, der bød velkommen denne mandag. Hun fortalte blandt andet, at det klassiske suit er inde igen, som let kan dresses op og ned efter behov, alt efter hvilken stil man er ude efter. Herefter var det tid til at læne sig tilbage, nyde det flotte show og de skønne modeller, som viste tidens tendenser og trends. Stilkompagniet har til daglig til huse i Skørping, som en smuk lille perle midt i byen, i et af Danmarks smukkeste naturområder. Annette har haft butikken siden 1. april 2015, og har altid haft en stor kærlighed til lækkert tøj, hvilket man som kunde kan mærke. Hele hendes fine forretning går virkelig op i en højere enhed, og man kan som besøgende ikke undgå at blive inspireret til lidt nyt til garderoben.

I showets to dele kunne man som gæst nyde 30-40 styles i hver del, mens lækre toner strømmede ud af højtalerne.

modeshow40

En skøn helhed

Modellerne bar, foruden det lækre tøj, fantastiske smykker fra guldsmed Birgitte Munch, der til daglig er at finde i Frederikshavn i det gamle apotek i Danmarksgade. Her har hun efterhånden haft butik i 20 år. En forretning der bestemt er et besøg værd. Her kan du i smukke, lyse lokaler opleve hendes smykker samt det arbejdende værksted og nyde håndværket på helt nært hold.

Selve aftenen på Jacobs Fiskerestaurant forløb i to halvlege med en pause i modeshowet, hvor Birgitte Munch fortalte om sine unikke designs. Der var en stand med et stort udvalg af de forskellige smykker, og alle gæster fik en goodiebag, hvor der blandt andet var en fin sten, som kunne laves i en flot ring for kun kr. 1.000,-.

Fantastisk show

Der var virkelig kælet for detaljerne til showet, og intet var overladt til tilfældighederne. Derfor var der sørget for, at Skin of Fashion stod for alt makeup på modellerne. Der var selvfølgelig også mulighed for at få lagt makeup i pausen samt få gode råd og vejledning. Der var i det hele taget sørget for, at man som gæst til modeshowet, virkelig kom derfra med en god oplevelse, og der var kælet for alle detaljer. I pausen var der blandt andet udtrækning af flotte præmier på billetten, hvor man eksempelvis kunne vinde et lækkert tørklæde fra Lala Berlin, smukke smykker, gavekort til Jacobs Fiskerestaurant og meget mere.

Modeshowet i Aalborg var det andet modeshow inden for ganske kort tid. For nylig var der nemlig stablet et ligeså fantastisk show på benene i Jacobs Fiskerestaurant i Sæby. Annette, fra Stilkompagniet, tager nemlig gerne ud fra Skørping for at inspirere sine kunder. Derudover tilbyder hun muligheden for en hyggeaften i hendes butik. Så saml en flok piger (minimum 10) og nyd en aften, hvor i kan få personlig betjening og shoppe i ro og mag. Kontakt stilkompagniet og Annette vil arrangere en fantastisk aften for jer. I butikken vil du hovedsageligt blive inspireret af en række lækre danske og skandinaviske mærker. Det er gratis at deltage i en skøn kundeaften i Annettes forretning, og hun vil sørge for en lækker tapasanretning til sine gæster, samt en lille fortælling om, hvad der rører sig lige nu i modebilledet. For Annette handler det nemlig i høj grad om, at man som kunde får en oplevelse ud over det sædvanlige, når man kommer i hendes butik. Der bliver kælet for detaljen, og man kan ikke andet end at føle sig godt tilpas i de hyggelige lokaler, der emmer af sjæl og matcher det lækre tøj helt perfekt.

modeshow5

Se mere