Elsk jer gennem julen

tekst Else Olesen | foto Presse | advertorial

Erstat juleræset, julefrokost-utroskab og de perfekt bagte klejner med kys, kærlighed og nærvær. Her får du inspiration til, hvordan du og din partner kan pleje hinanden og jeres forhold, så I kommer styrkede ud på den anden side af jul

De mørke aftener er kommet, og snart sænker julehyggen sig over landet. Gaderne bliver pyntet, der shoppes gaver, bages brunkager og klejner, og kravlenisserne kommer ned fra loftet. Julen er for mange lig med julehygge med familien, julebag og dejligt samvær. Men julen har også en anden, knap så hyggelig side.

Alt for mange, især børnefamilier, har svært ved at finde tiden til gaveindkøb, julebag, konfekthygge og jule-komsammen i børnehaven, de bliver stressede, skændes mere, og skilsmissestatistikkerne sprænger altid rammerne omkring jul. Det skyldes måske også de mange julefrokoster, hvor det bliver lidt for fristende at kysse på ham den lækre fra bogholderiet eller hende den frække fra HR-afdelingen.

Og der er da heller ingen tvivl om, at det er en god idé at holde nallerne fra kollegaen, medmindre du og din partner har en klar aftale om, at det er okay. Men det kan du læse om så mange andre steder, for medierne vil vanen tro svømme over med artikler om julefrokoster og utroskab. Derfor vil jeg i stedet bruge spaltepladsen på nogle tips til, hvordan I kan elske jer igennem julen og bruge tiden på at styrke intimiteten og kærligheden imellem jer.

Julen er skabt til romantik

De mørke aftener i december er som skabt til nærvær og romantik. Brug dem på at nyde jeres forhold og komme tættere på hinanden. Her er nogle forslag til inspiration:

  • Kig først lidt på jeres forventninger til julen. Er de som taget ud af et Bo Bedre-magasin, hvor alle kravlenisserne hænger perfekt, konfekten er pyntet efter alle kunstens regler, og gaverne pakket ind det fineste papir med kunstfærdige sløjfer og bånd? Det er der selvfølgelig ikke noget galt i, men hvis det gør jer stressede og fjerner fokus fra nærværet, kunne det måske være en bedre idé at lade ekspedienten pakke gaverne ind og købe brunkagerne i brugsen. Brug i stedet tiden på hinanden.
  • Udnyt de mørke aftener. Få børnene passet og kravl under dynerne med hinanden. Spis romantiske middage med levende lys og tal om dengang, I mødte hinanden og hvor forelskede, I var. Hvis det er alt for længe siden, I har været intime og har lidt svært ved at komme i gang, kan I finde inspiration til en erotisk hjemme-wellness og en dejlig intimitetsøvelse på min hjemmeside elseo.dk.
  • Hæng en mistelten op derhjemme og kys under den. I sidste nummer af Appetize skrev jeg om, hvordan I kan kysse jer til lykken, og hvordan dybe, lange kys frigiver lykkestoffer i kroppen og styrker samhørigheden og kærligheden imellem jer. Hvis du ikke fik den læst, så læs den på appetize.dk
  • Lav en julekalender til hinanden. Den behøver ikke være dyr eller tidskrævende, det handler mere om at overraske hinanden med en lille ting hver dag, så I på den måde bekræfter hinanden. Det kan være et kys, en massage, et dejligt stykke chokolade eller en hurtig omgang på køkkengulvet. En gåtur i sneen, en liste med de ting, du elsker ved din partner, eller et stykke erotisk legetøj. Tænk over, hvad din partner ville blive glad for, og nyd den tid, du bruger på at overraske ham eller hende. I kan også inddrage børnene og så bare gemme de frækkere indslag til soveværelset. Hvis det virker for overvældende at finde på 24 ting, kan I skiftes fra dag til dag.

 

Pakkekalender på Facebook

Hvis I vil have mere inspiration, så følg mig på Facebook:

facebook.com/elseo.dk, hvor jeg hver dag i julemåneden vil åbne en ny låge i en pakkekalender, hvor I kan finde inspiration til at styrke erotikken, samhørigheden og kærligheden imellem jer.

Rigtig god fornøjelse

Skærmbillede 2015-10-28 kl. 08.10.37(1)