De nyeste trends og stiltips i 2018

2018 byder på nye såvel som gamle trends, når det kommer til mode. Nye trends i den form, at gamle trends bliver piftet op med noget nyt og moderne, og gamle trends i form af, at moden har taget en lille tidsrejse tilbage til 80’erne, 90’erne og de tidlige 00’ere. Men hvad er det egentlig for nogle ting, der sker i modelandskabet, og hvad kan man selv gøre for at følge med på disse trends? I denne artikel giver vi dig et par informationer om tidens trends.

Tilbage til 90’erne

Som nævnt har modeverdenen taget et skridt tilbage i tiden – sådan cirka et skridt på tyve år – og har adopteret en lang række af 90’ernes modetendenser. Hvis du vil være med på moden, gælder det derfor om at hente inspiration i de gamle halvfemser-serier og eventuelt også i din mors eller fars tøjskab.

Nogle af de ting, der er kommet ind i billedet igen, er blandt andet trompetbukser, lag-på-lag-tøj, blomster, t-shirts med print og flæser. Disse er dog kun nogle af de få ting, der er kommet tilbage på hylderne. Der er nemlig en lang række andre tendenser fra halvfemserne, som også har fået en plads på modescenen.

Rigeligt med farver og mønstre

En anden ting, der virkelig er blevet in her i 2018, er farver og mønstre. Danskere har altid haft en tendens til at være farveforskrækkede, men i løbet af det seneste år har dette ændret sig en del. Nu gælder det om at bære så mange farver som muligt, og derfor er det også blevet populært at iklæde sig et sæt, som udelukkende består af én farve, f.eks. grøn, rød, blå mv. Nogle vælger én farve, men i forskellige nuancer.

Særligt blomster er blevet in igen, hvad angår mønstre, men også tern har vundet en plads. Af den grund er det også blevet populært med skovmandsskjorter igen. Køb et par skovmandsskjorter, og så er du godt på vej til at følge 2018’s modetendenser.

Denim er in

Denim er noget andet, der har gjort et indtog her i 2018. Derfor er det bare med at anskaffe sig en denimjakke lige med det samme. Nu er det også blevet populært at bære denim med denim. Det vil sige, at du sagtens kan tage et par jeans og en denimjakke på sammen.

Afslappet og stilet

En sidste ting, der er værd at nævne i forbindelse med disse års modetrends, er, at det gælder om at klæde sig afslappet men stilet. Loose fit er blevet utrolig populært, og selvom det ser afslappet ud, kan du nemt finde noget, der også har en vis stil og klasse over sig. Løstsiddende bukser og trøjer er derfor ikke et no go, når du shopper.

Alle disse trends og tips gælder både til mænd og kvinder, hvilket også siger noget om, hvad det er for en tid, vi lever i. I dag gør det ikke noget, at ens påklædning er androgyn.