Dagbog fra Nibe Festival – Dag 4

På festivalens sidste dag tillod jeg mig at sove længe, så jeg kunne få ladet lidt op til endnu en festlig dag med interviews, koncerter og fest med crew og venner. Solens glade stråler lagde op til en dejlig sommerdag, og af festivalskluns valgte jeg derfor en behagelig sporty kjole samt sillebensfletninger (det er jo så moderne).

På min vej til dagens første interview var jeg lige en bette tur omkring Jægerhytten, hvor Vejgaard Tårnblæserlaug underholdte og hvor jeg fik stukket en orange blomsterkrans i hånden. Den lod jeg pryde mit hoved resten af dagen, da det jo trods alt var festivalens sidste dag. Så dagen skulle bare byde på max gas af fest og farver!

Fjerde dagens koncerter bød på navne som; Hugo Helmig, The Powls, Mew, Carpark North, Magtens Korridorer og Johnny Madsen, hvor de to sidstnævntes interviews kan ses lige her.

Hen ad eftermiddagen meldte min sukkertrang sig, og jeg overtalte derfor mig selv til en omgang pandekage og jordbærsmoothie fra pandekageboden ved Blå Scene. Den landede på et sukkertørt sted!

Hen imod aften begyndte det at blæse en anelse op, og jeg fandt derfor min Jägermeister-hat fra forrige år frem. Den lunede dejligt, og gav anledning til både opmærksomhed og spørgsmål. Mange ville høre, hvor jeg havde fået den fra eller om de måtte få den, mens et par midaldrende fyre råbte ”Næ se! Der går da vist en nuttet Mummi-trold!” Ja, kært barn har mange navne, og jeg er både blevet kaldt ’lille skat’ af Johnny Madsen, ’farverig’ af Michael Falch og nu også ’nuttet Mummi-trold’ af to vildtfremmede.

Efter festivalens sidste koncert måtte jeg for anden gang forkæle min søde tand, og det lod sig gøre med en omgang Churros ved Camp Pladsen. Her blev jeg kaldt for ’tarvelig’, fordi jeg gik lige forbi næsen på en ung fyr, som ikke kunne modstå den lærke duft af Churros. Jeg vendte mig derfor om, blinkede til ham og sagde ”Snup du bar’ én!” Det ændrede fluks hans statement til ”Ej, hvor er du flink”, og jeg luntede der på hjem med mine lune Churros. Det havde været en god dag, og en kanon festival, så jeg vil sige tak herfra!

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.