Dagbog fra Nibe Festival – Dag 3

Tekst ANETTE VEDFALD | FOTO MAJA CHRISTIANSEN

Fredag morgen var lidt hård at stå op til, fordi vi var meget trætte. Festivalslivet begyndte nemlig for alvor at sætte sine spor i vores kroppe, og der gik derfor nemt lidt Red Bull og masser af kopper kaffe i den. Det kvikkede os lidt op.

Solen tittede også frem på festivalens tredje dag, og temperaturen steg en anelse. Det trængte vi til, og det bragte også lysten til en god fadøl tilbage. Men hen imod slutningen af eftermiddagen skiftede jeg dog cowboynederdelen ud med mine yndlings-relax-bukser med tiger-print, og så var jeg ellers klar til aftenens koncerter.

På fredagens koncertscener spillede blandt andre: Hjalmer, Østkyst Hustlers, Italobrothers, Dizzy Mizz Lizzy, Thomas Helmig og Ude Af Kontrol, hvor sidstnævntes koncert endte med at blive lukket på grund af, at sikkerheden for koncertgæsternes ve og vel vitterlig var ved at komme ud af kontrol. Ellers var dagen nu faktisk forløbet ganske roligt, og jeg nåede at nyde både lidt Æblekage- og Filur drinks.

Ved festivaldagens afslutning gik det endelig op for mig, hvorfor min næse ofte stoppede til og jeg skulle nyse hele tiden. Det viste sig nemlig at min næse var fuld af skidt og støv, og at alt der kom ud var sort. Det var knap så lækkert, og jeg drømte mig derfor allerede hjem til et lunt bad og rene omgivelser. Men det er altså prisen for en festival med sommer og uden regn, så jeg klager derfor ikke.

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.