Dagbog fra Nibe Festival – Dag 1

Skribent Anette Vedfald / Fotograf Maja Christiansen

Det var den første dag for Maja og undertegnet på Den Lille Fede i Nibe, og vejret viste sig fra sin bedste side med godt over de 20+ grader. Det betød også at festivalen allerede på sin første koncertdag summede af sommer, glæde og fest, og vi brugte derfor også dagen på at indtage en masse væske, rocke med og slappe af i skyggen

Jeg havde valgt at tage en ganske almindelig mørkeblå t-shirt med print på samt matchende mørkeblå shorts, hvilket viste sig at være en nogenlunde udmærket idé, da det luftede godt – selvom det til tider faktisk føltes for varmt i solen. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at supergodt vejr også er lig med rigtig meget støv, hvilket resulterede i at mine ellers så fine sorte sneakers endte med at være mere brunsstøvsagtige end sorte. Men sådan er det jo, og det var heldigvis ikke noget, som et par vådservietter ikke kunne klare. Så det tog vi med.

I år var der desuden sket nogle ændringer rundt om på festivalen, som måske virkede mere mærkbare i forhold til de forrige år. Men det er nu fordi at Nibe Festivalen over de næste par år vil udvide og optimere deres skovfest til det ypperste. Så eksempelvis har Champagnebaren vokset sig større, der er kommet endnu en Appelsinbar ved den Store Scene, VIP Loungen er flyttet, og en stor sti midt i skoven er blevet åbnet, så man nu kan komme nemmere til den Store Scene på Hestepladsen fra to sider af.

Dagens festivals scener bød blandt andre på; Benal, Souvenirs, Scarlet Pleasure, Suspekt, The Script og She’s A Sailor, hvor af interview med sidstnævnte kan opleves her på APPETIZE.

Vi afsluttede dagen lidt over midnat, da en lang dag og uge ventede på os forude, og vi gerne ville være friske til at samle så mange interviews og indtryk som muligt. Så vi ses i morgen!

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.