Chlorella – 4 Gode Grunde til at tilføje Chlorella til din kost

Leder du efter et naturligt supplement som båder støtter vægttab og samtidig detoxer din krop? Så læs med videre her.

Chlorella er i øjeblikket et utroligt populært superfood, som mange steder fås både some Chlorella pulver og Chlorella piller.
Algen stammer oprindeligt fra forskellige regioner i Japan og Taiwan, hvor algen er blevet brugt gennem flere generationer som helse remedie. Det er kendt for sine mange sundhedsfremmende værdier, hvor det måske er mest kendt for sit rige indhold af protein. Her er nogle få er de bedste fordele ved Chlorella.

  1. Afgiftning

Chlorella er specielt anerkendt for at kunne afgifte kroppen. Det vil altså sige, at ved fortsat indtagelse af algen, kan man på længere sigt afgifte sin krop for skadelige giftstoffer, som egentlig ikke hører til i vores krop. Nogle af de ting Chlorella ofte kan hjælpe din krop med at udskille, er tungmetaller og kviksølv.

  1. Styrker immunforsvaret

Algen kan ved kontinuerlig indtagelse styrke din krops immunforsvar betydeligt. Et studie lavet af forskere fra Yonsei universitetet i Korea, blev offentliggjort i “nutritional Journal” tilbage i 2012. Her fandt de beviser på at folk som indtog Chlorella i 8 uger, havde forbedret deres krops immunsystem, på baggrund af algen.

  1. Promoverer Vægttab

At tabe sig kan være meget svært, især som vi aldres. Et studie har fremsagt at et indtag af Chlorella pulver resulterede i en bemærkelsesværdig reducering af kropsfedt hos testpersonerne. Derudover faldt kolesterol og glukose niveauet, hvilket gør din krop sundere. Algen hjælper dig med at regulere hormoner, øge dit stofskifte, forbedre cirkulation, og giver dig et højere niveau af energi. Alt sammen ting, der hjælper dig med et vægttab.

  1. Kæmper imod kræft

Chlorella kæmper imod kræften på flere måder. Da det styrker immunforsvaret, har kroppen bedre betingelser for at bekæmpe cellerne. Derudover hjælper det ved at fjerne metaller og toxiner fra kroppen, så chancen for at blive kræftramt pga. omgivelserne mindskes.
Hvis man i værste tilfælde bliver ramt af sygdommen, har algen vist sig at kunne hjælpe imod symptomerne.  

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med Weightworld.dk er der blevet lanceret flere varianter af Chlorella produkter i Danmark. De naturlige Chlorella tabletter og pulvere, er lanceret på markedet så danskerne også har mulig for at benytte sig af dem.

Weightworld.dk er bredt anerkendt som forhandler af forskellige sikre og naturlige kosttilskud, som fokuserer på at hjælpe kunden med at opnå sin ønskede vægt. Med det brede udvalg af forskellige produkter, har hjemmesiden hjulpet mange danskere siden 2005.