Besøg Hotel Amerika en perle i Hobro

Reklame I Hotel Amerika

At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro og skønhed. Allerede på vejen gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Uanset årstiden er vejen til hotellet altid smuk

Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i dejlige lokaler, som indbyder til ro og nærvær. De 68 værelser og suiter er alle stemningsfuldt og komfortabelt indrettet – klar til at byde velkommen til ethvert ophold.

Den gode gæstekontakt

Hoteldirektør Peter Hansen fortæller:

– Hotel Amerika er et veldrevet sted, som gennem 20 år har budt velkommen til både erhvervsfolk og turister. Fælles for vores gæster er, at de besøger os for den gode hoteloplevelse med god mad og god service. Og den nærværende gæstekontakt er lige så vigtig for os som retterne, der går ud fra køkkenet.

Restaurant uafhængig

Med en kreativ tilgang er køkkenet på Hotel Amerika hele tiden i bevægelse mod nye smagsoplevelser. Menuerne er nøje sammensatte og alle med udgangspunkt i sæsonens råvarer og med inspiration fra den omkringliggende natur; Østerskoven og Mariager Fjord.

Maden står ikke alene. Passionen for vin er høj og vinene i vinskabet er nøje udvalgte og tilpasset sæsonens menuer. Jo, middag i Restaurant Uafhængig er en oplevelse i særklasse.

Firmaerne kommer igen

Hotel Amerika tilbyder konference- og selskabspakker. Faciliteterne, stemningen og mad i særklasse gør, at mange genbesøger hotellet til næste firmaarrangement.

Thomas Maribo, salgschef Hobro IK Fodbold siger:

– Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Hotel Amerika, som vi anbefaler, når vores udebanehold gerne vil have en overnatning. På Hotel Amerika er vi sikre på, at vores gæster får et godt ophold fra start til slut. Vi har et stort højdepunkt på året, nemlig vores frivillige fest. Det er meget vigtigt for os at hylde de frivillige og det gør vi med fest på Hotel Amerika, som fuldt ud lever op til vores ønsker.

De gode stunder fejres

På hotellet fejres mange mærkedage; store og små selskaber. Med de smukke omgivelser, et højt gastronomisk niveau og et professionelt personale, er rammerne helt rigtige til en uforglemmelig dag. Tillader vejret det, bydes gæsterne velkommen på den store terrasse med udsigt til park og skov.

Spil golf og kombiner med lækker mad

Hotel Amerika er en del af sammenslutningen ”Golf & Gourmet”, som består af 3 golfklubber og 4 hoteller i området omkring Mariager Fjord. Konceptet er klart: Spil golf på flere baner og nyd efterfølgende en lækker middag.

Ud i naturen

Den smukke natur lige udenfor døren skal opleves. Gå på opdagelse ad de mange små grusbelagte stier, som blandt andet fører til Mariager Fjord og ned mod Hobro Havn. Er du til vandreture, kan Panoramaruten anbefales. Her går du blandt andet forbi den flotte cirkelbro ved Sildehagen, hvorfra du har mulighed for en dukkert i fjorden.

Der er masser af oplevelser i Hobro og omegn

Nyd den maritime stemning ved Kulturkajen og Lystbådehavnen. Se også området fra vandet med en sejltur med Svanen. Spændende historier og kulturarv danner grundlaget for mange af områdets kultur- og kunstoplevelser. Her kan blandt mange nævnes Kunstetagerne, Det Maritime Kulturcenter, Hobro Kunsten, Fyrkat Vikingemuseum, Lystfartøjsmuseet og Himmerlands Teater.

I centrum findes et varieret udbud af butikker med alt inden for tøj, sko, brugskunst m.m. Tag en pause og nyd en kop kaffe på en af de hyggelige caféer, inden turen går videre.

Hvorfor navnet Amerika?

I 1800-tallet vendte en mand tilbage til Hobro efter en årrække i Amerika. Han købte nogle grunde og opførte huse, som lokalt blev kaldt „Amerikanerhusene“. Besøg hos „amerikaneren“ blev med tiden ændret til, at man skulle besøge „Amerika“ og området fik deraf navnet.

I samme område opførte Dansk Blindesamfund i 1937 Solgavehjemmet – det første ferieblindehjem i Danmark. De udfordrende udendørsarealer med skrænter og smalle stier, bevirkede, at Dansk Blindesamfund måtte søge nye muligheder. I en årrække herefter fungerede stedet som flygtningecenter og senere familiecenter for kriseramte familier.

I februar 2003 købte de aktive forretningsmænd Ove Rasmussen og søn Jens Rasmussen grunden og de tilhørende bygninger. Ove, Jens og mange andre forretningsdrivende havde i mange år efterlyst et hotel i Hobro til kunder og gæster uden- bys fra. Allerede i juni 2003 kunne Ove og Jens påbegynde forandringen til hotel. Også Jens‘ hustru Hanne Rasmussen, som har stor erfaring fra restaurationsbranchen, indgik i samarbejdet. I november 2003 kunne Hotel Amerika åbne dørene og byde de første gæster velkommen.

Hotellet ejes af Ejendomsselskabet Amerika A/S, hvor ejerne er Ove Rasmussen og Jens Rasmussen. Hoteldirektør Peter Hansen er medejer af hotellet.

FAKTA

Hotel Amerika rummer 68 værelser og 5 konference-/selskabslokaler. • Parkering er gratis og lige udenfor døren. El ladestandere forefindes. • Beliggenheden er blot 10 minutters kørsel fra motorvejen.

 

Hotel Amerika

Amerikavej 48

9500 Hobro

www.hotelamerika.dk