Indretningen af dit hjem påvirker dit velvære

Reklame I Brdr Sørensen

De fleste af os bruger meget tid i vores hjem, og det er derfor vigtigt, at vi føler os tilpas. Ifølge forskningen er der noget helt håndgribeligt i den måde, vi indretter os på, som har en stor effekt på vores velvære. Nogle har evnen til at indrette deres hjem, så alle rum føles behagelige og visuelt interessante at opholde sig i. Måske du er så heldig at være en af dem? Hvis ikke, er der hjælp at hente hos brdr. Sørensen møbler i Danmarksgade i Aalborg centrum

Når du træder ind i butikkerne hos Brdr. Sørensen Møbler, mødes du af et væld af smukke møbler og boligtilbehør. Her bruger medarbejderne og indretningskonsulenterne tid på at sælge lige netop det design, der passer til dig og dit hjem. Mange års erfaring gør, at vejledningen foregår på bedste vis. Der bruges kreativitet og designviden på indretning af både de helt store erhvervsindretningsopgaver og de større og mindre indretningsopgaver hos private kunder, der gerne vil have hjælp til at gøre deres bolig komfortabel og lækker.

Hjemmet er vores hule

Vi tilbringer meget tid hjemme, så hjemmet er en vigtig del af vores velvære. Et rum fyldt med hårde og glatte flader kan være svært at opholde sig i. Derfor betyder den bløde, oplevelse af for eksempel puder, gardiner og tæpper noget for, om vi føler os trygge. Det ser også ud til, at de visuelle elementer og farver påvirker os.

Vi skaber dit hjem sammen

Mange forelsker sig i en farve og får den malet i et helt rum, men nogle gange er det enkelte elementer som for eksempel stole eller keramik, der skal have lov at have den heftige nuance – i stedet for en hel væg. Det dedikerede team af indretningskonsulenter og designere (hos Brdr. Sørensen) kan hjælpe med indretningsdesign i alle skala; fra valg af den rette farve til en enkelt væg til en fuldstændig og komplet indretning af hjemmet. Med deres faglighed, kendskab til farver og design er de eksperter i at få de individuelle behov frem i projekterne, med stor respekt for det eksisterende. Der tages altid udgangspunkt i den enkelte og dennes ønsker og behov.

Hvilke former har du i dit hjem?

Har alt rette vinkler og skarpe hjørner i din indretning? Så kunne det måske være en god idé at tilføje nogle bløde kurver. Brdr. Sørensen Møbler supplerer med deres viden og erfaring fra deres store udvalg fra den danske møbeltradition og dertil håndplukker de det bedste fra udlandet, der på elegant vis komplimenterer de danske møblers mere skulpturelle udtryk. I et studie har man konkluderet, at størstedelen af os har det bedre i rum med runde former og bløde linjer end i rum med skarpe hjørner alle vegne.

Ingen projekter er for store eller for små

Indretning er en komposition af mange elementer og i en kreativ og professionel forretning som Brdr. Sørensen Møbler indgår der mange faglige overvejelser om brugervenlighed, komfort, design, farver og tekstur inden det endelige projekt afleveres. Der er ingen projekter, der er for små eller for store – der laves indretninger i alle prislejer og alle bydes velkommen. Der sættes en ære i at hjælpe alle til den bedst mulige bolig indenfor de økonomiske rammer man har.

 

Ønsker du at høre mere og booke en af Brdr. Sørensens indretnings- og møbelarkitekter til en specifik indretningsopgave, koster det første møde ikke noget. Vores indretningsteam kan kontaktes nedenfor.

BRDR. SØRENSEN MØBLERS INDRETNINGSTEAM

Jan Sørensen              jan@brdr-sorensen.com                     98 40 20 41

Ditte Sørensen            ditte@brdr-sorensen.com                  98 40 20 53

Mette Holland             mette@brdr-sorensen.com                98 40 20 45

Gitte Rønnest              gitte@brdr-sorensen.com                  98 40 20 52

 

Brdr. Sørensen Møbler

Danmarksgade 25,

9000 Aalborg

www.brdr-sorensen.com