Arbejder du ofte hjemmefra, så sørg for at have de rette forhold

Reklame

Er du så privilegeret, at du ofte selv kan planlægge din arbejdstid og derfor vælger at arbejde hjemmefra? Hjemmearbejde kan være en god løsning for nogen, imens det for andre fungerer knap så godt. Uanset hvad, så er det altid en fordel mere eller mindre at have indrettet et kontor derhjemme, da det optimerer forholdene og på den måde også effektiviteten af arbejdet.

Overvejer du at indrette et hjemmekontor, så er der selvfølgelig flere ting at tage højde for. Regner du med at bruge mange timer der, så er det vigtigt, at du investerer i nogle gode møbler, så du ikke kommer til at lide under dårlige arbejdsstillinger. Et skrivebord, der kan hæves og sænkes, samt en god kontorstil, der også kan indstilles, er næsten et must rent ergonomisk. Herefter kommer god belysning. For skarpt eller for svagt lys kan nemlig være generende, især hvis du skal sidde mange timer foran en skærm. Når du har fået styr på møblerne, så må du i gang med at overveje netop, hvilken skærm du skal sidde ved. Både på nettet og rundt omkring i de fysiske butikker finder du et stort udvalg af computere, og der er naturligvis en computer til et hvilket som helst behov alt efter, hvad du skal bruge den til. I arbejdsøjemed har du nok ikke behov for en computer, der kan trække store spil og film, men nærmere en, der kan rumme nogle helt særlige programmer, samt en masse vigtige dokumenter. Hvis du forestiller dig, at en bærbar en af slagsen vil være bedst for dig at sidde og arbejde ved, så bør du tage et kig på Duka. Duka tilbyder både bærbare computere, tablets og iPads, og du kan både købe det kontakt eller lave en lejeordning. Her finder du produkter i forskellige prisklasser og med forskellige indhold, så du netop kan finde den computer, der passer dig og dit behov for hjemmearbejde. Læs mere om, hvad Duka er her.

Indret hjemmekontoret med stil

Når der skal indrettes en hjemmearbejdsplads, så er det vigtigt med de rette faciliteter, så du kan arbejde lige så meget og lige så koncentreret, som hvis det var inde på kontoret sammen med kollegaerne. Har du derfor fået styr på møbler og forholdene omkring det skrivebord du skal sidde ved, så kan det være, det er på tide at kigge på den resterende indretning. Skal du sidde mange timer og arbejde hver dag, så har det absolut stor betydning, at du kan lide at opholde dig i rummet, og at det derfor er indrettet varmt og venligt. Grønne planter i vindueskarmen og ting på væggene kan du komme langt med. Og sammen med flotte krukker, stearinlys og diverse andre nips ting, kan du lynhurtigt gøre kontoret til et hyggeligt sted at være. Hvis du leder efter plakater med sjove og søde statements, så bør du tage et kig forbi Dialægt. Dialægt er nemlig på rekordtid blevet utroligt populære for deres plakater, som alle sammen siger noget om, hvem vi er. Med humor og selvironi formår de virkelig at sætte et smil på læberne, uanset om dit erhverv er pædagog, bager eller brandmand. Se udvalget af plakater her og udvælg den, der passer bedst på dig og den du er.