Test af: Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy 

Sponsoreret indlæg
Schwarzkopf har lanceret en ny serie inden for hårprodukter. Serien indeholder det revolutionerende Omegaplex, som giver pleje til farvet og stylet hår.

Serien omfatter fem effektive og genopbyggende produkter til hår, som er skadet af farvning eller varmestyling.

APPETIZE har testet den nye olie fra Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy, som genopbygger skadet hår. Den tilfører glans og smidighed takket være den plejende olie. 

Jeg er blevet positivt overrasket over effekten af dette produkt. Gliss Fiber Therapy Bonding Repair-in-Oil Spray er ret effektiv. Dette ses tydeligt på langt hår samt de slidte spidser. 

De steder der virkelig kan ses en forandring, er når håret bliver redt ud efter hårvask og påføring af produktet, at det ikke er så kruset og ustyrligt som før. Derudover er det knapt så elektrisk, hvilket virkelig er en positiv faktorer for mig. Håret føles bare mere blødt og velplejet. Duften er frisk og lækker af en snert af citron.

Jeg har et meget langt sort hår, hvilket tit kan se lidt kedelig og misvedligeholdt ud. Men dette er slut nu – for efter at have prøvet Gliss Fiber Therapy Bonding Repair-in-Oil Spray, er der meget mere liv og spil i håret.

Olien indeholder 100 ml og har en vejledende udsalgspris på 69,95 kr,- hos forhandlerne.