90 nye P-pladser på Egholm Færgevej

Tekst Redaktionen og PM (Aalborg Kommune) | Foto presse

Der har længe været kaos at skulle parkere i Aalborg Vestby. Det gælder specielt på Skydebanevej om sommeren, når friluftsbadet lokker med frisk luft og en tur i bølgerne. Men nu kan beboerne i Vestbyen glæde sig over 90 nye parkeringspladser i denne uge, når Aalborg Kommune åbner en ny parkeringsplads på Egholm Færgevej.

Der er spidsbelastning på P-pladserne omkring Skydebanevej i sommerhalvåret, når glade badegæster valfarter til Vestre Fjordpark.

Men nu er der godt nyt til alle, der vil ud og dyppe tæerne i Aalborgs populære havnebad. Aalborg Kommune er netop blevet færdig med at anlægge en ny parkeringsplads på Egholm Færgevej med plads til 90 biler.

For badegæsterne betyder det, at der bliver flere pladser og meget mere organiserede parkeringsforhold, end den nuværende kantstensparkering langs Skydebanevej, som i øvrigt nedlægges med etableringen af den nye Plusbusrute.

Parkeringspladsen har ind- og udkørsel fra Egholm Færgevej, og der er lavet stisystem fra pladsen til Vestre Fjordpark. Pladsen er indrammet af et lille hegn på pæle, der også fungerer som indikator for P-pladserne, så hver bil parkeres mellem to pæle.