3 geniale gadgets til skolelivet

Sponsoreret indhold

Når det nye skoleår lige om lidt begynder, er det om at være klar og parat fra start. Det betyder, at dine skolesager skal tjekkes igennem en ekstra gang, og derudover får du her en introduktion til tre gadgets, du måske slet ikke vidste, du ikke kunne undvære på skolebænken.

Den gode lommeregner

Har du matematik på et lidt højere niveau, er det ikke til at komme uden om en god lommeregner. Det er imidlertid sjældent nok med en god, gammeldags en af slagsen, og du skal derfor i stedet ud og investere i en elektronisk sag. Et program som TI-Nspire kan klare langt det meste, og kæmper du eksempelvis med matematikafleveringer på gymnasiet, er det helt uundværligt. I mange tilfælde vil skolen kunne give dig en licens til programmet, hvis du har brug for det, og ellers må du selv ud at investere. Det kan blandt andet købes på StudyShop, og når først du har stiftet bekendtskab med det, har du helt sikkert ikke lyst til at skulle undvære det igen.

Den smarte håndscanner

Vil du sikre dig, at du har de helt optimale noter, når årsprøverne og eksamenerne melder sin ankomst? Så skal du have fat i en håndscanner. Det er en helt genial lille opfindelse, som gør det muligt for dig at overføre eksempelvis billeder og håndskrevne noter til din computer helt uden besvær. Med scanneren kan du således overføre diverse tegninger, grafer og skriblerier fra dine papirer til dit computerprogram. Det betyder, at du kan have alle dine noter samlet i et computerprogram som eksempelvis OneNote, men samtidig have friheden til at kunne tegne og skrive i hånden ind imellem. Det er en smart hjælper at have ved hånden, og du vil helt sikkert elske den, når først du har den. Også denne kan købes på StudyShop, hvor du kan finde et væld af smarte ting og sager til studielivet.

Det onde vækkeur

For at lommeregner, smarte computerprogrammer og håndscannere er noget som helst værd, kræver det naturligvis, at du kommer op og kommer i skole. Har du af og til svært ved dét, kan det være, du skal have fat i et ondt, men effektivt, vækkeur. Der findes mange forskellige slags på markedet – for eksempel kan du få ét, der ruller ned fra sengebordet og derefter ruller rundt i værelset og larmer, hvis ikke du står op med det samme. Så er du i hvert fald sikker på at komme op. Ellers findes der nogle, hvor et mindre puslespil skal samles, før alarmen stopper. Brikkerne springer således af uret med fjedre, når alarmen lyder, og så stopper det altså ikke, før du har samlet alle brikkerne igen. Det er helt genialt, hvis du har svært ved at komme ud af fjerene om morgenen, og om end det måske er lidt en træls måde at vågne på, er det helt sikkert effektivt.