Virksomhedsejer? Dette skal du fokusere på i det nye år

Reklame

Det nye år bringer mange ting med sig, og langt størstedelen af danskerne vælger at lave nytårsfortsæt. Disse nytårsfortsæt skal fungere som en rettesnor i det nye år, hvor det er mål, som man gerne vil opnå. Ofte er det ting som at træne mere, spise sundere mad, fokusere mere på sin familie, tage på flere rejser og lignende. Dog er det ikke kun privatpersoner, der kan nyde godt af nytårsforsæt – virksomheder kan også. Faktisk er det en supergod idé at sætte sig nogle små mål for året, og derfor kommer vi i denne artikel med to bud på, hvilke to ting virksomheder kan forbedre i år 2018.

Forbedr den interne kommunikation og opnå bedre resultater

Mange virksomheder vælger at nedprioritere den interne kommunikation i virksomheden, og dette er en skam. Faktisk kan virksomheden opnå bedre resultater, hvis de vælger at sætte noget af deres fokus på den interne kommunikation. En god kommunikation mellem virksomhedens medarbejdere samt ledere betyder nemlig, at medarbejderne vil føle sig mere værdsatte, bedre informeret samt bedre klædt på til at klare dagens gøremål. Ydermere kan virksomhedens kultur styrkes med en god kommunikation, og en god kultur vil gøre medarbejderne mere trygge i deres arbejde. Når en medarbejder er tryg, vil personen ligeledes have bedre forudsætninger for at være produktiv og kreativ, hvilket også er en stor fordel for virksomheden.

Men hvordan opnås en god kommunikation internt så? Det kan opnås på flere forskellige måder, og en af disse måder er gennem et intranet. Intranettet gør, at medarbejderne nemt kan finde relevant information, blive opdateret omkring virksomheden samt føle sig som en del af virksomheden. Dog kræver det, at intranettet fordrer effektivitet, da det ellers vil være spild af tid for medarbejderen at anvende sin tid derinde. Her kommer Colibo ind i billedet, da dette er et intranet, som har funktionalitet, et socialt præg samt effektivitet i fokus. Læs mere om Colibo her, hvis din virksomhed godt kunne trænge til at få optimeret intranettet.

Formindsk risikoen for indbrud og gør medarbejderne mere trygge

Desværre sker der fortsat mange indbrud rundt omkring i Danmark, og dette gælder både private hjem og virksomheder. Det er en ubehagelig følelse, når uvedkommende har rodet i ens ting, og det kan koste dyrt at få uvelkomment besøg. Uanset om det er dyre ting såsom computere, højttalere, tv-skærme eller køkkenapparater, eller om det er mere værdifulde genstande såsom dokumenter, hard drives eller andre former for relevant information, vil det koste virksomheden mange penge efterfølgende. Derudover kan det gøre medarbejderne utrygge ved tanken om indbrud. Især hvis medarbejderne opholder sig på arbejdspladsen efter mørkets frembrud om eftermiddagen, aften eller natten. Dette kan have en negativ påvirkning på medarbejdernes udførelse af deres arbejde, hvilket selvfølgelig ikke er ønsket. Derfor gælder det om at sikre virksomheden så godt som muligt. Dette kan gøres med tyverialarmer, hvor der hurtigt kan blive reageret, hvis et indbrud skulle finde sted. Klik her for en tyverialarm, hvis din virksomhed ikke har alarmer, eller hvis de eksisterende trænger til at blive udskiftet.