Vind fremkaldelse af dine bedste billeder

Konkurrence | fujifilm

I samarbejde med FUJIFILM udlover vi 10 koder, der giver fremkaldelse af 100 billeder med gratis fragt. Se mere på APPETIZEs Facebook.

Det bedste kamera, er det, man har med, og for rigtig mange danskere betyder det, at de tager størstedelen af deres billeder med deres telefon. Men langt de fleste billeder ser man aldrig igen, da de ligger i en mappe blandt tusindvis andre billeder – eller også er man så uheldig, at man mister sin telefon.

Denne udfordring forsøger FUJIFILM Danmark nu at løse med en ny app til iOS og Android. App’en hedder kiip, og med den kan man sende sine billeder til fremkaldelse direkte fra telefonens galleri, Instagram, Facebook eller Dropbox. Man modtager derefter de fremkaldte billeder direkte i postkassen efter cirka 2 hverdage og priserne starter ved 1 kr.

Kiip er nem at benytte, og man kan vælge at få sine billeder fremkaldt i et væld af størrelser, på papir, lærred eller som plakat. Man kan også vælge sjove fotogaver, hvor billedet printes på krus, t-shirts, smartphone covers, puder og meget andet.

Download kiip gratis til din iOS eller Android smartphone og tablet via kiipapp.dk.