Vær med på moden – og føl dig godt tilpas samtidig

Reklame

Reklame – Du kender det sikkert godt. Den kjole, du forelskede dig hovedkulds i, da du stod i butikken, bliver bare ved med at hænge i skabet. De gange, du har taget den på, er den lynhurtigt røget af igen, for selv om den er både fin og feminin, er den ikke behagelig at have på. Og det dur ikke

Gå i stedet efter en pasform, der fremhæver det positive ved din figur og får dig til at føle dig godt tilpas – uanset om det er en kjole, en buks, en top eller en cardigan. Du får en meget bedre dag, når du har det godt i dit tøj, og der ikke er noget, der strammer eller sidder ubehageligt. Du finder for eksempel et stort udvalg af smart og afslappet modetøj hos det danske modebrand www.masai.dk.

Intet, der strammer

Tøj fra Masai er kendetegnet ved feminine silhuetter, der er skønne og behagelige at have på. Det er designet i unikke pasformer, der gør det nemmere for dig at finde rette form og fit til din kropstype. Har du talje og mindre barm, er det for eksempel den mest kropsnære pasform, Fitted, du skal gå efter. Den fremhæver din figur og sidder tættere til – uden at stramme. Har du derimod lidt hofte, er det flot med toppe og kjoler i A-shape, der markerer brystet og ellers falder løst og flot ned over kroppen. Du kan også vælge en Oversize, der med sit rummelige design gør sig godt til de fleste kropstyper.

Smart i lag på lag

Masais kollektioner inviterer også til at skabe et smart og fleksibelt lag på lag-look, der passer perfekt til den lunefulde sommer, så du slipper for at fryse det ene øjeblik og svede det andet – du tager bare af og på alt efter vejr og vind. Sæt for eksempel et par smalle capribukser under din kjole, og fuldend looket med en florlet jakke og et smukt mønstret tørklæde.

Bløde favoritter

Endelig handler det i den grad også om, hvilken kvalitet tøjet er i, hvis du gerne vil føle dig godt tilpas. Masai har mange flotte kjoler, toppe og skjorter i den blødeste jerseykvalitet, du nærmest ikke kan mærke, du har på. Du kan også gå all in på det afslappede og mere sporty look og vælge et outfit i blød og lækker sweatshirtkvalitet. Eller måske toppe dit look med et ultrablødt tørklæde i eksklusivt modal, der er en fryd at have om halsen. Jo blødere, jo bedre.