Tips til at starte din egen sundhedsblog

Reklame

Mad og hvad vi indtager har stor betydning for den måde vi præsterer på i hverdagen og i den grad også for vores sundhed. Det er noget alle burde være opmærksomme på, da hvad vi indtager ikke kun har betydning for den måde vi ser ud på, men kan også påvirke, hvorledes vi bliver syge eller ej. Hvis der er et overbrug af søde sager, er det muligt vi får sukkersyge. Omvendt kan de rigtige fødevarer give et boost til vores immunforsvar og på længere sigt gøre en gladere. Dette er kun et udlæg til en sundhedsblog, hvorfor der her kommer nogle tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du gerne vil starte din egen blog.

Hensigten med hjemmesiden eller bloggen

Når man starter sin egen blog eller hjemmeside er der flere forskellige ting der skal være på plads. Først og fremmest skal man overveje hvad det primære formål med ens hjemmeside er, er det primært en fritidsinteresse eller skal det være af mere professionel karakter?

Hvis det primært er en fritidsbeskæftigelse, er det ikke nødvendigt med så store servere og så meget lagerplads sammenlignet med en professionel side, hvor der stilles helt andre krav. Når du skal vælge navn til din blog, så er det vigtigt at tænke forholdsvis langsigtet. Dit online navn er den måde dine læsere eller kunder kan genkende dig, hvorfor det vil være en god idé at have det samme fra starten af.

I den forbindelse vil det være relevant at overveje brug at et webhotel. Det giver dig muligheden for at opbevare alle dine filer og data vedrørende din hjemmeside eller blog samme sted. Fordelen ved at købe et webhotel er ligeledes, at det er nemt og bekvemt, hvor der er en række udbydere som tilbyder deres services, hvorfor det burde være en smal sag, at finde et der passer til dine behov.

Udseende

Det er vigtigt at din blog har et præsentabelt udseende, af denne simple grund at hvis bloggen er uoverskuelige og svært at navigere rundt i, vil folk lynhurtigt miste interessen for, hvad der er står ligegyldigt hvor godt skrevet eller spændende emne det er. Derfor skal der lægges stor vægt på det grafiske og hvordan siden fremstår. Her vil et program som wordpress være en god måde at sætte din hjemmeside eller blog op, da det er simpelt. WordPress er CMS system, der blandet andet er med til at afgøre hvor let du kan navigere i din blog eller hjemmeside. WordPress er kendetegnet ved at være et nemt system at bruge for nybegyndere og det er let at ændre indholdet og lave om på din side, hvis valget er faldet på wordpress. WordPress er desuden et af de mest benyttede CMS systemer med det resultat at der hele tiden bliver lavet nye opdateringer.

Når du starter dit online eventyr vil det være en god idé, at have en god bredbåndsforbindelse. Der er intet værre end langsomt internet. Hvis nettet lige pludselig fejler imens du sidder og skriver det mest interessante blog-indlæg eller opdatere din side, vil det uden tvivl være et irritationsmoment, hvis dette sker for ofte. Hurtigt bredbånd behøver nødvendigvis ikke er være dyrt. Billigt bredbånd kan findes mange steder.

Økonomi

Hvis din blog eller hjemmeside skal drives ud fra et mere kommercielt perspektiv er der mange forskellige måder, hvorpå man kan klare de finansielle aspekter, hvis man ikke selv er indehaver af den helt store opsparing. Hvis man allerede har et lån i banken er en omlægning af lån en god mulighed, for at skaffe den nødvendige kapital.