De nominerede

APPETIZE prisen bliver en uforglemmelig aften, hvor der uddeles priser til nordjyder, der har gjort noget ekstra. Priserne er en hædersbevisning, der gives til de, der har gjort en særlig indsats inden for sport, erhverv og kultur i tilknytning til Aalborg og Nordjylland. De fem priser, der uddeles denne aften er: POWER-prisen, Outsider-prisen, Livredder-prisen, Årets APPETIZE Pletskud, På kanten-prisen og APPETIZE Ærespris.

Til at udvælge har vi fået hjælp af de tre dygtige aalborgensere: Nicolaj Holm, Kathrine Skovsgaard og Mads Peter Vejby.

Følg med på Facebook, hvor de nominerede løbende bliver offentliggjort


POWER-prisen

Ordet power betyder: rå kraft, fart og energi. Derfor hylder denne pris en, der har disse egenskaber: det er en, der udstråler en rå kraft, en der har fuld fart fremad med en høj energi. Personen hyldes for sin entusiasme og sit gåpåmod, der har gjort at personen har formået at skille sig ud og placere sig selv på landkortet.

Nominerede

Jacob Risgaard – Coolshop

Nadia Nadim – fodboldspiller

Kristoffer Glerup – SACKit

Jesper Sommer – Lykketrold Fundraiser

Outsider-prisen

En outsider er en person, der holder sig for sig selv og ikke nødvendigvis tilhører en etableret inderkreds. En deltager, der ikke regnes blandt favoritterne, men som måske kan overraske. Denne pris gives derfor til en, der tør at bevæge sig uden for det etablerede, en der nødvendigvis ikke passer ind, men som har overrasket ved at bryde normerne.

Nominerede

Råt & Godt

Hobro IK

Start Up Works

Livredder-prisen

At redde nogen betyder, at man bringer nogen ud af en (livs)farlig situation, så det forhindres at nogen kommer til skade eller dør. Det kan også betyde, at man kommer dem til undsætning i en vanskelig situation. Denne pris hylder derfor nogen, der har hjulpet til at bringe folk ud af livsfare, eller man er kommet nogen, der har befundet sig i en vanskelig situation, til undsætning.

Nominerede

Anja Lovén – Din Nødhjælp

Karen-Marie Hovmøller – Gestus Nord

Rikke Nielsen -LykkeLiga

Årets APPETIZE Pletskud

Et pletskud er et kast eller skud der rammer det tilsigtede mål præcist eller resulterer i et mål. Meningen med denne pris er at hylde en artikel i APPETIZE 2017. Det er en artikel, som har ramt helt plet, og som har rørt læserne.

Nominerede

BS Christiansen – Vi skal passe godt på tiden

Ehlers – Heinz & Nikolaj – Talent forpligter

Dorthe Gerlach – Musik skal være ægte

Louis Nielsen – Klar syn

På kanten-prisen

Denne pris gives til en person, organisation eller virksomhed, som tør stille sig på kanten, som vælger at gå utraditionelle veje eller kæmper en brav kamp for at vise omverden, at der skal noget ekstraordinært til for at opnå succes inden for sit felt, når man er beliggende i udkantsdanmark.

Nominerede

Beauté Pacifique, far Flemming K. Christensen og datter Amalie Adler Kjærgaard Andersen – stifter og ejere

Klitmøller, Casper Steinfath – tredobbelt verdensmester i stand up paddle surfing

netIP, Carsten Hedemann – stifter og ejer

APPETIZE Ærespris

At vise nogen ære betyder at give dem anerkendelse og agtelse for en fortjenstfuld bedrift eller indsats. Det er netop det, APPETIZE ønsker at gøre med denne pris: at give den til en, der har fortjent en anerkendelse for deres bedrifter for Aalborg og Nordjylland. Det er en ros for et vellykket resultat, der har imponeret os.

Nominerede

Tom Kristensen – Racerkører

Ernst Trillingsgaard – Kulturkøbmand og tidligere AKKC direktør

Lynge Jakobsen – tidligere sportsdirektør i AaB