TEST af: DOGit hundepude fra SACKit

Sponsoreret indlæg

Vuf vuf vov vov

Det er mig Mary – HR-chef for APPETIZE.

Hvis du ikke lige kender mig, så er jeg en meget sød lille bomuldshund på 2 år, der elsker gulerødder og peberfrugt.

Det er ikke hver dag, jeg behøver at komme med på kontoret, men når jeg en gang imellem er med, så er det meget vigtigt, at jeg har et godt sted at ligge.

Det var derfor, jeg blev meget glad, da jeg opdagede en hundepude helt specielt til mig. JUHU så bliver jeg fri for at ligge på gulvet.

Hundepuden hedder DOGit og er fra SACKit. Den er i slidstærkt materiale og er skabt til at blive brugt i årevis. Den kan både bruges inde og ude. Jeg foretrækker selvfølgelig inde, så jeg kan ligge og slappe af, mens jeg holde øje med om alle på kontoret laver deres arbejde. Derudover passer puden også helt perfekt ind i stilen på kontoret.

DOGit puden giver rig mulighed for, at jeg kan ligge mig til rette, nyde livet og slappe af.

Nu har jeg vidst lagt her længe nok – er der ikke nogen, der har en godbid?

DOGit hundepuden kan købes på SACKit og koster 1199