Sund og fit inden sommerferien? Sådan kommer du godt i gang!

advertorial

Denne artikel er sponsoreret

Vi kender det alle sammen. Ferien er bestilt, og vi går og glæder os til ren afslapning og ikke mindst sol og varme. Men sommerferie og varme betyder også mindre tøj. Pludselig skal kroppen vises frem, og du føler dig måske ikke helt klar til at hoppe i bikinien eller badebukserne efter vinterens hygge. Læs med, og kom godt i gang med at smide et par kilo inden din ferie

Sådan sparer du på kalorierne

Hvis du ønsker at tabe et par kilo, er et af de vigtigste elementer uden tvivl kosten. Et vægttab kræver, at du indtager færre kalorier end du forbrænder, hvilket betyder, at du skal være meget opmærksom på, hvad du indtager i løbet af din dag. Dette kan ofte være en udfordring i en travl hverdag, da både indkøb og tilberedning tager tid.

Det kunne derfor være en ide at udskifte din sædvanlige frokost med en one-meal shake eller bar. Således skal du hverken tænke på indkøb af forskellige råvarer eller stå tidligere op for at tilberede dem. Desuden behøver du heller ikke udregne antallet af kalorier, da både shakes og barer i forvejen angiver antallet af kalorier, hvilket er meget få.

Klik ind på nemlig.com og se de forskellige smagsvarianter.

Sådan kommer du i gang med træningen

Ligeledes kosten er træningen også et vigtigt element, da det sætter gang i din forbrænding. Har du et stillesiddende job, er det især en rigtig god ide at få motioneret ved siden af, hvis du gerne vil tabe dig. En gåtur i et godt tempo eller en lille løbetur er bedre end ingenting.

For mange kan det ofte være svært at sætte sig op til træningen efter en lang arbejdsdag, da du er træt og måske hellere vil ligge på sofaen. Et tip er derfor at gøre det til en vane at hoppe i løbeskoene, så snart du kommer hjem, så du ikke havner på sofaen. Prøv at gøre træningen til noget positivt, og gør det til din måde at slappe af på frem for foran fjernsynet.

Lyt til din yndlingsmusik, imens du træner

Brug din træning til at koble af og nyde det, i stedet for at gøre det til en sur pligt. Ofte hjælper det at have sin yndlingsmusik i ørene, da du derved kommer i godt humør og samtidig får lidt hurtigere gang i benene, da du automatisk vil følge musikkens rytmer.

Invester derfor i et par sports headset og kom i gang med din træning så hurtigt som muligt!

Prioriter din nattesøvn

Hvis du gerne vil tabe dig, er det rigtig vigtigt, du får din nattesøvn. På denne måde er du mere frisk og veloplagt til at træne i din fritid og bliver knap så lækkersulten i løbet af dagen, da du ikke pludselig har brug for et sukkerkick midt på dagen. Sov derfor gerne 7-8 timer hver nat.

Godt træning og god ferie!