Salling gør shopping til en oplevelse

Reklame | Salling

At Salling er “the place to be” er nemt at forstå. Med det brede udvalg stormagasinet tilbyder af alt fra modetøj og lingeri til boligartikler og gastronomi får kunden en oplevelse udover det sædvanlige – og især den gode service er i fokus

At Salling kan tilbyde “byens bedste service” skyldes til dels Personlig Shopper konceptet, som med et år på bagen har taget kunderne med storm.

Vi har sat to af stormagasinets personlige shoppere i stævne i dag, så de kan gøre os lidt klogere på konceptet og samtidig guide os igennem nogle af efterårets største tendenser.

Personlig shopping er for alle

Mette Cardon driver Personlig Shopper-afdelingen i Salling og hun har taget Charlotte Lorentzen, som du også kan booke i Aalborg, med til snakken i dag.

– Det er vigtigt at understrege, at personlig shopping er for alle, siger Mette. Vi klæder alle størrelser, køn og aldre på og som personlig shopper har vi har kendskab til alle Sallings mærker. Vi hjælper med alt – hvad enten kunden ønsker tøj, sko, lingeri, accessories eller skal bruge den helt rigtige gave. Det er en service, som Salling tilbyder gratis og som mange forståeligt nok benytter sig af.

– Vi bruger tid på at finde det helt rigtige til kunden inden aftalen, så når man møder op er alt klar i vores personlige shopper suite, fortæller Mette.

– Vores fornemmeste opgave er at få det bedste frem i kunden og give ærlig vejledning hele vejen igennem. man skal føle sig tryg hos os. Personlig shopping handler om den enkelte kundes behov og ønsker, og ikke nødvendigvis hvad moden citerer. Vi udfordrer selvfølgelig, for vi kan se nye muligheder hvor mange nok ofte har tilbøjelighed til at gå efter samme stil og farve.

Sallings personlige shopper service er helt gratis og afhængig af budget kan man booke en time eller to. Hvis man har brug for hverdags- og arbejdstøj eller en kjole til fest er en time som regel nok. Skal hele garderoben fornyes skal man sætte to timer af.

– Det er helt op til kunden selv. Vi er meget fleksible, men det er en god ide at booke i god tid, siger Mette.

Flere shoppere

– En personlig shopper skal selvfølgelig kunne style en kunde ud fra kropsform og type og vi skal have helt styr på alle de mærker, som vi tilbyder i Salling, siger Mette.

– Men det er ligeså vigtigt, at vi kan skabe en relation til vores kunder og sætte os ind i deres behov.

De to nye personlige shoppere, som er kommet med i teamet er Charlotte i Aalborg og Marianne i Aarhus. Begge er voksne piger med en masse erfaring og de brænder virkelig for at give kunden den bedste oplevelse.

Charlotte i Salling Aalborg har arbejdet i tøjbranchen i 30 år og er uddannet stylist.

– Jeg synes, at det er rigtig spændende at arbejde med kunden og vise hvordan vi kan sammensætte en god garderobe, som kan kombineres på mange måder. Ofte er det de simple ting, som gør forskellen, siger Charlotte.

Personlig shopping som en livsstil

Vi har rigtig mange faste kunder. Vi holder styr på deres ønsker, stil og køb, så konsultationen bliver endnu bedre næste gang. For mændenes vedkommende er det især vigtigt at personlig shopping er en nem og effektiv måde at handle på, fortsætter Mette.

I personlig shopper suiten er der altid kaffe og lidt godt til ganen. Og besøget behøver ikke nødvendigvis at koste en formue.

Stort udvalg af mærker

– Salling tilbyder nemlig et hav af mærker og i alle prisklasser. Vi kan finde noget til alles stil og budget og det er ret fantastisk, siger Mette.

– Vi kan eksempelvis tilbyde bukser til 299,- kr. eller til 2999,- kr., og alt derimellem. Og vi tager altid et bredt udvalg af mærker og prisklasser med ind i suiten og det får vi ros for.

I denne efterårs sæson er alt tilladt. Man kan mikse mærker, materialer, print og farver på kryds og tværs. Det må godt være lidt skævt og der er fokus på detaljer. Som eksempel viser Charlotte en mørkerød kjole fra Sofie Schnoor, der har flere fine detaljer, som en flæset kant foran, en plisseret nederdel og en sort sløjfe i halsen, der kan bindes både foran og bagpå.

Leopard og blomsterprint fylder meget denne sæson og farverige sko og accessories er også et hit. Vi ser lige nu at de klassiske tasker fra Marc Jacobs og Kenzo er pyntet med farverige patches og skoene må godt være i farver.

Charlotte viser en trøje fra Gestuz frem, der har vide ærmer og er lavet med det populære dyreprint. Leoparden sniger sig ind flere steder, også hos mange af tørklæderne fra Marc Jacobs.

Et helt nyt taske og accessories mærke i Salling er danske Núnoo, som er virkelig populært.

Farver

Kan man ikke leve uden sort er der stadigvæk masser af udvalg i Salling uanset om du vil have en blazer, kjole eller bukser. Men vi kommer ikke udenom at farver er meget fremme denne sæson – især rød, bordeaux og gul i mange forskellige toner og print. Mette viser her en flot kjole fra Tiger of Sweden, som kan styles med en bordeaux blazer fra samme mærke. Ønsker man et helt suit i enten sort eller bordeaux er Tiger of Sweden klart et godt bud.

Mørkelilla ser vi også denne sæson. Blandt andet hos Boss orange, hvor man kan få sweatshirts eller lækre strik.

– I Salling har vi et fantastisk udvalg af mærker til dig. Har du fået lyst til at booke en gratis personlig shopper så klik ind på Salling.dk hvor du udfylder et kort skema med størrelse og ønsker. Ellers kig gerne ind til os og hør mere.

Book din personlige shopper

Du kan booke på salling.dk. For mere information er du velkommen til at kontakte Mette Cardon på tlf. 87786610 eller sende en mail til shopper@salling.dk. Du kan også læse mere på salling.dk.