Sådan kan du gøre dit hjem lidt mere hi-tech

Reklame

Ligger landet således, at du er den lykkelige ejer af dit eget hjem? Så har du sikkert også gjort lidt af hvert for at sætte dit eget unikke præg på det. Eller også siger det med boligindretning dig ikke så meget, og du har kun de ting, du funktionelt har brug for? Sådan kan man have det så forskelligt med en indretning af et hjem. Men uanset hvad så er du heldig at have råderetten over dit eget space, hvor du kan flytte rundt og tilpasse det hele efter, hvordan du ønsker det. Måske er du også typen, der er en kæmpe tech-nørd? Du har måske den allernyeste smartphone med de lækre nye features? Du har en kraftfuld bærbar computer til når, du er på farten, og så har du også en endnu mere solid stationær til hjemmearbejdet? Måske er køkkenet også bestrøet med diverse madlavnings-gadgets? Eller også så er du ganske enkelt en person, der godt kunne tænke dig at gøre dit hjem lidt smartere? Nutidens moderne teknologi giver os nemlig mange muligheder for at gøre hverdagen både nemmere og mere spændende. Hvis du står i en situation, hvor du godt kunne tænke dig at have lidt mere gear, der er orienteret mod hjemmet uden at vide, hvor du skal lede, så har vi naturligvis din ryg. Her følger en kort og konkret lille liste over forskellige måder, hvorpå du kan gøre dit hjem lidt mere hi-tech. Du kan bare takke os senere. 

 

Tyveri-Overvågning

Hvis du holder dit hjem kært og tænker, at du skal tilbringe mange år i det, så giver det rigtig god mening at beskytte hjemmet og især dets indhold. Her kunne du give dit hjem en tech-overhaling ved at få markedets nyeste bud på tyveri-overvågning. Her snakker vi ikke gamle vhs-kameraer. Nej nu til dags kan du få fjernaktiverede kameraer, der giver besked på mobilen, hvis kameraet ser noget mistænksomt. Det kræver naturligvis et Simkort til udstyr, men så er du også kørende på sikkerhedsfronten. 

Google Home

Google Home er et af de førende smart-home-produkter på markedet. Det fungerer som en eller flere stemme-aktiverede højtalere, der kan hjælpe dig på vej i hverdagen. Google Home kan kobles op på mange af hjemmets apparater. Den kan fortælle dig dagens vigtigste nyheder, vække dig om morgenen, sætte dit yndlingsmusik på og meget mere. Mere hi-tech bliver det ikke.

Philips Hue

Kunne du tænke dig at have en anden lysoplevelse i hjemmet? Så prøv et produkt som for eksempel Philips Hue. Det er Wi-Fi-lyspærer, der kan lyse i alle regnbuens farver. Med en simpel app, kan du pludselig forvandle lyset i hele hjemmet til den farve eller tone, du ønsker. Smart.