Produktanmeldelse: Steamer fra Butik Blossom

Tekst og Foto Tinna Feifer Møller

Lad mig sige det rent ud. Jeg HADER at stryge, og tænker, at jeg sikkert ikke er den eneste. Ellers er jeg faktisk ret meget husmor-agtig, men lige nøjagtig strygning, synes jeg er vildt kedeligt. Min mand går altid i skjorte på arbejdet, så der er en del nødvendig strygning, som jeg dog har overladt til ham.

Derfor var jeg ekstra spændt, da butik Blossom i Nibe sendte mig en Cirrus No. 2 Steamer fra Steamery Stockholm til at teste. Først og fremmest var jeg imponeret over det flotte design. Nu er steamers jo ærligt ikke det mest sexede, men denne er virkelig flot. Jeg modtog min i en sart rosa, og den er lækker og meget moderigtig. Hertil skal også lige siges, at Butik Blossom virkelig forstår, at give kunderne lidt ekstra forkælelse med indpakning i silkepapir, en lille personlig hilsen og de lækreste vingummier.

Nå, men steameren skulle jo afprøves. Den er virkelig nem at gå til. Man fylder destilleret vand i den lille beholder, der er monteret i selve skaftet. Herefter sættes stikkontakten i, og 20-25 sek senere (når pæren lyser grøn) er den klar til brug. Jeg startede med en lidt billigere trøje, som jeg aldrig bruger, fordi den krøller helt vildt. Jeg hang den på bøjle i mit klædeskab, og gik i gang. Det handler meget om at finde teknikken i det. Steameren fungerer rigtig godt, og min trøje blev fin og krølfri. Synes dog ikke, man kan nøjes med et par enkelte strøg, da den nogle steder skulle have flere omgange. Det bedste resultat fås ved at holde trøjen så stramt som muligt, ved at trække i stoffet forneden. Jeg var virkelig imponeret over dens evner, og synes det er en hurtig og effektiv måde at udglatte sit tøj på. En anden stor fordel er, at den kan bruges på alle stoffer – selv silke. Steameren kan samtidig fjerne små pletter og friske dit tøj op. Det synes jeg er genialt.

Ønsker man skarpe pressefolder på sit tøj, kan man sagtens bruge den som et strygejern, og blot ligge tøjet på et strygebræt. Jeg har efterhånden prøvet den nogle gange, og synes efterhånden jeg er ved at finde teknikken i det.
Som du kan se på billedet, testede jeg den på min datters meget krøllede trøje. Stoffet er meget tykt i 100% bomuld, og jeg synes faktisk resultatet blev pænt. Dog skulle den have flere omgange strøg end ved et almindeligt strygejern. For mig er steameren perfekt når du har travlt og kun har et par enkelte stykker tøj, der skal stryges. Det er skønt, du ikke skal til at finde strygebræt frem, og blot kan sætte stikket i stikkontakten, og så er du køreklar.

Cirrus No. 2 Steamer er lille og handy, og derfor også ideel til at tage med på ferie. Den er helt klar pengene værd, og synes bestemt, den lever op til forventningerne (når først man har lært at bruge den korrekt). Det gør både strygningen hurtigere og en del mere sjov.

Butik Blossom i Nibe er ikke bare en lille lokal biks. Igennem deres webshop leverer de varer til hele verden, og har en massiv skare af følgere på både Facebook og Instagram. Mascha Vang elsker selv butikken, og har handlet der flere gange. De er nu én af Danmarks store medspillere, når det handler om lækkert designertøj til kvinder, accessories, sko, smykker samt brugskunst og interiør.

Du kan købe Cirrus No. 2 Steamer her. Pris kr. 899,-. Bemærk den også fås i andre farver.
www.blossom.dk