Skal du og din opgang være med i Aalborg Teaters nye forestilling

Tekst Presse og Foto Rebekka Andreasen

Aalborg Teater søger beboere i Aalborg til at medvirke i den nye forestilling Livet – en brugsanvisning – der skal vises på AAT Stream. Helt konkret er teatret på jagt efter en opgang med ca. 6 lejligheder i Aalborg, hvor beboerne har lyst til at få en ny og helt anderledes oplevelse.

 

Vil du og din opgang være med til at hylde lejlighedslivet i byen? 

”Har man lyst til at åbne sine døre og invitere os indenfor, fortælle sin historie – fortælle om de ting man omgiver sig med – hvorfor man bor netop der – hvordan man har det med sine naboer. Og ikke mindst har naboerne også lyst til at være med, så er det måske lige netop den opgang vi søger”, fortæller instruktør Kristoffer Lundberg og fortsætter, ”for beboere er dette en helt fantastisk mulighed for at lære deres naboer endnu bedre at kende, skabe et nyt fællesskab om et fælles projekt, knytte nye venskaber og så er det bare en unik chance for at få en helt anderledes oplevelse”.

 

Gennem de historier vi hører, vil vi søge at finde forbindelserne, lighederne og forskellene mellem de mennesker, der lever tæt sammen i et etagebyggeri i Aalborg. 

Vi går i dybden med de relationer, der allerede er opbygget og prøver at finde forbindelser mellem de beboere, som ikke kender så meget til hinanden, slutter Kristoffer Lundberg, der ser frem til at få rigtig mange henvendelse fra beboere i Aalborg.

 

Hvis man har lyst til at høre mere om forestillingen og hvordan man eventuelt kommer med skal man skrive til Researcher Cille Melgaard på opgang@aalborgteater.dk

 

Livet – en brugsanvisning streames på AAT Stream 20., 22., 24. og 26 november 2021.

Udover borgerne fra opgangen medvirker også skuespiller Lars Topp Thomsen. Han vil være med til at skabe en sammenhængende fortælling i samarbejde med beboerne.