Motorcykel vs. elcykel

Reklame

Der findes efterhånden så mange ting, der kan transportere dig fra A til B, at det kan være svært at vælge: Løbehjul, elbiler, cykler, elcykler, motorcykler, rulleskøjter og meget andet. Men hvad skal man vælge? Vi har vores helt klare favoritter til både manden og kvinden – motorcykel til ham og elcykel til hende. Disse er på mange måder fantastiske køretøjer, som kan fragte dig frem og tilbage i dagligdagen på bedste og sjoveste vis. Læs denne artikel og bliv klogere på, hvorfor du skal investere i enten en motorcykel eller elcykel.

Motorcykel til manden

Motorcykel til manden – dermed ikke sagt, at du som kvinde ikke kan køre på motorcykel. Det er blot meget mere almindeligt i det danske samfund, at det er mænd, der suser rundt på de tohjulede med hestekræfter, fordi det af kvinder nogle gange anses som værende et ’farligt’ køretøj. Og det kan man da heller ikke komme udenom. Det er bare utrolig svært at forklare den fantastiske følelse, det giver, at suse rundt på en motorcykel. Ordet ’frihed’ er vel det tætteste, vi kommer på at definere en motorcykeloplevelse. Man skal dog aldrig købe en motorcykel, hvis ikke man kører forsigtigt og overholder alle love og regler, der findes. Ellers kan det hurtigt blive en farlig affære.

Køb MC her og mærk den unikke følelse, det giver at suse rundt i byens gader med vind i håret.

Elcykel til kvinden

Der er én klar fordel ved at lade bilen stå hjemme i indkørslen – spar penge på brændstof! Mange har dog svært ved at efterlade bilen og hoppe op på cyklen, fordi man ikke har lyst til at ankomme svedig og pustende på arbejdspladsen hver morgen, hvilket må siges at være meget forstående, hvis man er kvinde, hvor den ydre præsentation ofte har stor betydning. Heldigvis kan man nu købe en elcykel, der gør cykelturen til og fra arbejde let som en leg! Du slipper altså for at træde hårdt i pedalerne, når du skal op af den samme stejle bakke hver morgen, have børnene med i kurven foran cyklen eller varerne fra supermarkedet bagpå.

En elcykel er en smule dyrere end en traditionel cykel, men pengene kan være givet godt ud, hvis det får dig til at vælge cyklen fremfor bilen. Husk at du vil kunne spare mange penge på brændstof – specielt hvis du kører meget inde i byen. Find en elcykel her og start dit nye cykeleventyr med det samme.

Det praktiske

Husk at i mange tilfælde vil det ikke være en god idé at skifte bilen fuldstændig ud med en cykel eller motorcykel, da man ikke har samme mulighed for at fragte ting, børn og andet til og fra hjemmet. Du kan eksempelvis ikke hente børnene fra skole på en motorcykel, og et nyt skab fra IKEA kan ikke være på elcyklen. I stedet fungerer disse køretøjer som et godt supplement til bilen, hvor du kan spare penge på benzin i det lange løb.