Morph suits er den perfekte udklædning

Reklame

Reklame

En morph suit kan gøre indflytterfesten uforglemmelig

Der er mange lejligheder, hvor det kan betale sig for dig at have noget god udklædning. Det er derfor en god ide, at du vælger en udklædning, der kan bruges flere gange. Så slipper du for at skulle finde på en ny, hver gang du skal til en udklædningsfest. I dag er der som regel både fastelavn og halloween, hvor folk har en forventning om, at du kommer og er klædt ud. Derudover er der også tit en polterabend eller en vens temafest, hvor det forventes, at du har udklædning på. Der kan det også være rart at have noget, som du bare kan finde frem fra gemmerne.

Hvis du bare skal have et kostume, som du kan bruge til alle fester, kan det være en god ide, at du vælger et morph suit. Det er et tætsiddende kostume, hvor du også kan trække en hætte op over ansigtet. Du kommer på den måde til at være helt dækket af stof. Det er et meget simpelt, men også meget effektivt kostume. Det er nemlig et kostume, der er imponerende at se på, men som det ikke vil tage lang tid for dig at få på.

Ved at tage et morph suit på kan du afholde en indflytterfest som ingen glemmer. Det er altid en god måde at fejre flytningen til ens nye bolig og starten på en ny tilværelse. For ved at holde festen starter man med at skabe gode vedvarende minder. Vedvarende minder som bringer et smil på læben når man tænker sig tilbage til alle ens venner og familie i tætsiddende morph suit.

Sørg for seje kostumer til polterabenden

Når I skal holde polterabend for en af dine venner, kan det være sjovt, hvis I alle har nogle flotte kostumer på. Det kan være med til at give jer en følelse af at være en gruppe. Derudover kan det også være sjovt at udnytte, at det virkelig er en dag, hvor alt er tilladt for jer. Alle synes bare, at det er sjovt, hvis I er klædt ud. Det kan derfor være sjovt at udnytte den gode stemning. Men hvilket kostume vil passe til jer alle?

Når I er en gruppe mænd, der alle skal klemme jer ned i den samme slags kostume, er et morph suit også et rigtig godt bud. Stoffet kan strække sig, så det er plads til at være i det, lige meget om I er tykke eller tynde, høje eller lave. Det gør dog også, at der absolut ikke er noget, der er overladt til fantasien i forhold til jeres kroppe. Det er selvfølgelig også noget, som I skal være klar på. Du kan finde et morph suit her.

Mange forskellige typer af morph suits

De morph suits, som de fleste kender, er ensfarvede. Der er de blå, grønne eller røde fra top til tå. Det er meget effektfuldt, når du er helt ensfarvet. Hvis I er en gruppe, der vil klæde jer ud i morph suits, kan det være sjovt, hvis I er hver sin farve. Så bliver I en hel regnbue. Det kan have en rigtig sjov effekt.

Der findes dog også andre former for morph suits. Det er suits, der er lavet med et mønster på. Det kan være pletterne fra spillet twister, det kan være Find Holger, He Man, en testdukke, et skelet og meget andet. Det er derfor også en god mulighed for dig for at være udklædt som noget. Det er nemlig også ofte vigtigt, når du er udklædt, at det er som noget, som folk let kan genkende. For mange er det ikke nok, at du er udklædt. Det skal være som noget bestemt.

Hvis du ikke har mod på at have et helt morph suit på, måske synes du, at det bliver for afslørende, kan du vælge at have en maske på. Den dækker også hele dit hoved, men du kan nemt se igennem stoffet. På masken er der også et ansigt. Det kan være en uhyggelig klovn eller et skræmmende græskar hoved.