La Soirée har verdenspremiere i Aalborg

Tekst PM (Skråen) | Foto Presse

Det prisbelønnede, spektakulære, uimodståelige og vandvittig morsomme show La Soirée har igen i år sagt ja til at komme til Aalborg med Verdenspremieren på deres helt nye show. Det sker d. 16. august, når de optræder i Spejlteltet ved Skråen i Aalborg.

Australske La Soiree og showets producer og instruktør Brett Haylock vandt i 2015 prisen som Verdens Bedste Show.
Bret Haylock er garant for topkvalitets underholdning uden sidestykke igen i år. Han lover igen i år at sammensætte et stjernehold af de allerbedste nye artister, komikere og sangere fra hele verden, til at stå klar på den lille runde cabaret scene midt i det smukke og stemningsfyldte spejltelt.

Vanen tro kender vi først det nye shows fulde program et par dage før Verdenspremieren. Men allerede nu ligger det fast, at programmet rummer en lang række helt nye fantastiske internationale topnavne direkte fra bl.a. Australien, Canada, USA og Rusland:

For første gang i Danmark direkte fra Las Vegas kommer DAREDEVIL CHICKEN CLUB, der leverer rå slapstick comedy.
Skråen oplevede dem ved et show sidste år i London, og siden har de stået allerøverst på deres ønskeseddel. Deres ægteskabelige unoder med bl.a. jonglering af bananstumper gav i bogstavelig forstand mavekrampe af grin – det er sjovt, det er vanvittigt og det er ikke for børn.

Sidste års hovednavn i Zirkus Nemo canadiske CABARET DECADANCE, har også stået øverst på ønskesedlen med deres helt unikke, frække og vildt sjove dukkeshow, hvor dukkeførerne er lige så iøjnefaldende og forførende som de fantastiske menneskestore dukker.

Russisk/tyske JEWELS GOOD er en livlig blanding af usædvanlige stunts som slugning af et stort sværd, komedie, magi og en dejlig karismatisk personlighed. Glæd dig til en frisk tilgang til performancekunst af “dronningen af uventede præsentationer”.

Amerikanske WILL UNDERWOOD kombinerer skødesløs lethed med kontrolleret kaos når han sidder højt over det hele. Han ophæver tyngdekraften når han falder, klatrer og drejer på en enkelt lodret stang.

Australske BEN LEWIS får med utrolig styrke og smidighed alle, ikke mindst det kvindelige publikum, til at tabe underkæben med hans flirtende erotiske opvisning i luftbånd højt over publikum.

Ligeledes australske CARLA LIPPIS er en strålende sanger og entertainer. Sammen med hendes mand guitaristen Geoff Crowther byder hun på rå late night rock’n’roll som et møde mellem Iggy Pop og Nancy Sinatra.

Der er verdenspremiere d. 16. august og forpremiere d. 14. og 15. august. Se mere her.