Her er de største modetrends i 2019

Reklame

Annonce – Det kan være svært at følge med, når moden skifter. Men i 2019 er der nogle hele bestemte items, mønstre, og farvekombinationer som dominerer. Så inden du går ud, og investerer i dit nye sommertøj, kan du med fordel sætte dig ind i disse trends. Så slipper du for fejlkøb, og tøj som ikke passer ind i gadebilleder.

Hvilke items hitter

Kedeldragten har flere gange været på mode, i forskellige afskygninger. I 2019 er den så tilbage, i en ny fortolkning. Din kedeldragt skal nemlig i år være rå, så den både kan styles op og ned. Dette betyder, at man både skal kunne bruge den til hverdag, med et par fede ankelstøvler. Men den skal også kunne bruges i festlige lag, med et par stiletter. På hjemmesiden online-mode, har man flere dragter fra mærker som Soya og Liberte.

Det er jo helt normalt, at det er gengangere man finder i moden. Derfor er der også meget naturligt, at jakkesættet nu gør comeback. Det har været moderne, i flere afskygninger, og i år skal det være løst og blødt. Du kan derfor sagtens vælge, at købe en oversize blazer og nogen lidt løsere bukser.

En klassiker som altid er på mode, i en eller anden for er læderjakken. Nogle gange skal den være farvet, nogle gange skal den være figursyet. Men i år skal din læderjakke være iøjnefaldende, med sjove detaljer. Man vil meget bruge læderjakker til, at pifte kjoler lidt op. De skal ikke være figursyet, men nærmere lidt firkantede i silhuetten.

I 2018 startede det allerede så småt, da Kim Kardashian bar dem. Cykelshorts er en af de ting, som vi helt sikkert vil se mere af, i sommeren 2019. Der er ikke noget krav til, hvilken farve de skal have. Faktisk er allerede mange begyndt, at sælge cykelshorts i neonfarver.

Disse farver skal du vælge

En af de tendenser der er spottet meget, faktisk både i tøj- og interiør-moden er tone i tone. Du skal køre samme nuancer, af f.eks. coral fra top til tå. Det betyder også, at man selv kan pifte outfittet op eller ned, alt efter hvor meget farve man er til.

En af de trends som allerede nu hitter stort er neon. Den iøjnefaldende mode er at finde i mange kollektioner. Det er næsten lige meget om det er orange, grøn eller pink, så længe det er i skrigfarver.

Den sidste farvetrend, som er vundet meget frem i 2019, er hvid i hvid. Det betyder, at du kører største delen, af dit outfit i hvid. Det er specielt hvide sæt, som har vundet frem i modebilledet.

Dette print hitter

Udover at der er specifikke farver som hitter, er der også nogle print, som allerede nu er store. Specielt det lidt mere ’praktiske’ dyreprint er stort. Det er både leopard og zebraprint, som er stort herhjemme allerede. Både jakker, nederdele, og tøj skal være i print. Derudover er også slangeskinsprint, rigtig populært når det kommer til støvler og tasker.

Det sidste print som mange mener, er et af 2019 store hits er batikmønster. Det er noget som mange, har et lidt ambivalent forhold til, men som har været en del af modebilledet flere gange. Nogen mener dog, at det er for hippieagtigt, og at det er for tidligt, at det vender tilbage.