Genstart af billetsalg til Nibe Festival med uhørt og historisk stor søgning

PRESSEMEDDELELSE - Nibe festival

Nogle gange skal man bare smide sig fladt ned på gulvet, så det gjorde Nibe Festival i søndags ifm. den kaotiske billetsalgsstart.

I to omgange – både da billetsalget startede kl. 10:00 og igen søndag aften, da billetsalget blev genoptaget – brød Nibe Festivals hjemmeside ned pga. en meget stor søgning. Derfor blev billetsalget søndag aften udskudt på ubestemt tid.

Nu er det fastlagt, at det historisk eftertragtede partoutbilletsalg genstartes torsdag d. 6. oktober kl. 15:00. Der tilføres samtidig yderligere 500 billetter til priskategorien 1.475, og herefter er der 1000 billetter til salg i kategorien 1.675.

Vildt billetsalg på få minutter

På trods af, at billetsalget kun nåede at køre i få minutter, så nåede mere end 1500 billetkøbere at få billetten i hus.

”Det er vilde tal” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen. ”Vi vidste jo godt, at vi lavede en fed festival i sommers, og også at offentliggørelsen af The Minds Of 99 samt vores nye billetstruktur, ville få en positiv betydning for billetsalget. Men det er vilde tal, både antal solgte billetter på SÅ få minutter, samt det enorme antal, som forgæves forsøgte at købe billetter i søndags”.

 

Potentielt udsolgt

Efter flere møder mellem Nibe Festival og Billetten A/S har billetudbyderen, som også hoster festivalens hjemmeside, garanteret, at selv den største interesse ikke bliver noget problem torsdag eftermiddag. Derfor fortsætter samarbejdet mellem Billetten A/S og Nibe Festival.

Søren Ravn fra Billetten A/S udtaler – ”Havde det antal personer, som sad klar, da billetsalget blev genstartet søndag aften, købt hver én billet, så var festivalen gået udsolgt på partoutbilletter – så interessen var uhørt stor.

Vi har solgt Nibe Festivals billetter igennem de seneste 5 sæsoner og var desværre totalt uforberedte på massive kundeinteresse vi oplevede i søndags, hvor der også blev søsat en ny salgsstrategi fra festivalens side.

Normalt sælger vi billetterne igennem Nibe Festivals eget website, som vi også driver, men havde vi vidst hvor stort et antal tusinde kunder, vi fik besøg af, havde vi kørt det over vores egne billetservere, der er gearet til den slags high load salg.

Om aftenen steg mængden af kunder med mere end 300% og selvom der blev solgt rigtig mange billetter, var det kun de allerhurtigste der fik adgang til websiderne.

Som Danmarks andenstørste billetselskab, er vi vant til store salg, men det er første gang efter Corona, at vi oplever den slags vilde besøgstal på en event og vi var tydeligvis ikke klar på den popularitet, som har ramt Nibe Festival.

Det er vi på torsdag og her kører salget på en helt anden platform direkte hos os. Vi beklager utroligt meget de gener det har givet, men tager også hatten af for både publikum og festivalen, der har været utroligt søde, trods en kikset start. Nibe Festival er bare rykket en klasse op og den her fejl begår vi ikke igen.” slutter Søren Ravn fra Billetten A/S.

 

Dagsbilletter i salg på søndag

Søndag d. 9. oktober kl. 10:00 sættes dagsbilletsalget i gang. Her forventer Nibe Festival også stor søgning. Ikke mindst til torsdag d. 29. juni, hvor The Minds Of 99 rammer Skalskoven.