Gaveguide til teenageren

Tekst & Foto Caroline IIsager Berg og Nikoline Virring From

På APPETIZE har vi i øjeblikket besøg af to dygtige skolepraktikanter, der til daglig går i 9. klasse på Biersted Skole. Da juletiden nærmer sig, så benyttede vi muligheden for at få et indblik i hvad dælen, der står på teenagerens ønskeseddel. Herunder kan du læse Nikolines og Carolines bud på, hvad enhver teenager ville blive glad for at finde under juletræet

Piger

T- shirt fra Message til kr. 299,-

Second female t-shirt er rigtig fin her i efteråret med den brune farve på maven. Man kan altid bruge en flot t-shirt til hverdagsbrug, men den kan også være god til fint brug med en cardigan over. Den flotte og klassiske farve passer lige ind i sæsonen, og går til de fleste bukser.

Fawn halskæde fra Maanesten til kr. 500,-

Halskæden har en rigtig god længde og man kan derfor mixe den med andre halskæder i andre længder. Den er smuk og lidt rå, men de små sten gør den lidt mere elegant, så det er en rigtig fin blanding for piger, der kan lide lidt af hvert. Det er blevet ret populært at have rå smykker, og til dem der synes det er fedt, så er de her smykker fra Maanesten rigtig gode ønsker.

Aldersgruppe: fra 13 år og op.

Paloma øreringe fra Maanesten til kr. 500,-

Smukke øreringe fra Maanesten, med flotte sten. Vi har valgt disse øreringe, fordi det er dejligt at have nogle øreringe, som fylder lidt, men ikke for meget, og som kan ses, selvom at håret er nede. De indeholder tre flotte sten i sig, en blå, lilla og en grøn, som er meget søde. Det er nogle øreringe, som man kan mikse med andre guldsmykker, uden at man behøver at tænke over, at det ikke er fra samme kollektion.

Viva ring fra Maanesten til kr. 450,-

Fin fingering, som er sød og kan mixes med andre ringe. Den er helt klassisk og har ikke nogle kraftige farver, som skal passe sammen med noget andet. Den fylder meget på fingeren og kan derfor nemt stå alene.

‘Five feet apart’ fra Bog&idé til kr. 99,95,-

Flot bog. Det er dejligt med en god bog her i efteråret, hvor der tit regner eller blæser udenfor. Man kan også altid bruge en god bog, hvis man skal på ferie, eller skal køre en lang tur i bilen. Den er mega god for en teenage pige, der godt kan lide en romantisk historie. Det en bog, vi helt klart vil anbefale til teenagepiger. Den blev filmatiseret i foråret.

My clarins creme fra Matas til kr. 195,-

My clarins-serien er for teenagere, og derfor en super god gave til en ung pige. Cremen Re-boost er en creme, der er lavet af 88% naturlige ingredienser og serien indeholder frugter, blomster og planteekstrakter, der giver huden energi. Den giver huden fugt og holder den pæn. Unge vil gerne have en creme, der kan rense porrer og det kan den her creme fra My clarins serien. Aldersgruppen for denne creme er fra 30 år og ned.

Drenge

Colorful standard trøje fra Rezet store til kr. 450,-

En basic sweatshirt som passer ind i alle drenges garderobe og passer til stort set alt. Sweatshirts er noget, man altid kan bruge og her til efteråret er det en god trøje at have under jakken, så man kan holde varmen. Den her trøje er simpel men fed, og fordi der ikke sker noget på trøjen, kan man sætte den sammen med noget mere farverigt, så giver det en god balance. Her ligger aldersgruppen fra 15-20 år. Da det er en helt basic trøje, betyder alderen ikke det store.

Nike skuldertaske fra Rezet store til kr. 200,-

Tasker er blevet meget populære hos teenagedrenge og man begynder at se det mere og mere. Den her taske er meget fed, og egentlig også ret simpel, så man kan have den på til stort set alt tøj og til alle lejligheder. Den er stor og rummelig, så den har alt det plads en dreng skal bruge. Det ser super fedt ud med mærket, der står foran på tasken. Den flotte nike-taske er en god gave til en dreng på cirka 14-17 år.

‘Matchday – turen går til engelsk fodbold’ af Morten Bruun fra Bog&idé til kr. 299,95,-

Fodbold er noget de fleste kender til. Det er en fin bog, som handler om fodbold. Forfatteren deler ud af sine egne gode oplevelser fra engelsk fodbold. Det er altid dejligt, at kunne sætte sig ned og læse i en bog her i vinterperioden, hvor vejret er lidt trist udenfor. For denne bog tænker vi, at aldersklassen ville være omkring 13-16 år.

Color standard strik hue fra Butler til kr. 250,-

Lækker hue, som er helt simpel, og derfor går til alt tøj. Den grønne farve passer godt her til vinter. Det er dejligt med lidt farve, som giver lidt spil til ens tøj. Den mørkegrønne farve er meget klassisk, og det er pænt, at der ikke er en masse detaljer på den, så den bare holder sig helt simpel og flot. Vi tænker, at aldersgruppen for denne hue vil være bedst omkring 14- 20 år.