Fredags Fest er nu sikret i de kommende år!

Ved et godt og konstruktivt møde med de forskellige myndigheder er det nu sikret, at de populære Fredags Fest – koncerter i Karolinelund i Aalborg kan fortsætte i de kommende år!

Alle tilstedeværende myndigheder lovede arrangørerne Skråen, at de aktivt vil støtte koncerterne og hjælpe med løsning af de praktiske udfordringer. Skråen er utrolig glad for denne velvilje, og vil samtidig også sende en stor tak til borgmesteren og det øvrige byråd for deres støtte massive støtte til Fredags Festerne.

Fredags Fest
Der er Fredags Fest hver fredag fra sidste fredag i juni til sidste fredag i august. Hver gang åbnes festpladsen i Karolinelund fra kl. 18 og der er musik fra kl. 20 til kl. 22.30.

Fredags Fest er startet på initiativ af Aalborg Kommune som en hyggelig havefest i Karolinelund med musik af kendte navne.

I løbet af årene er festerne vokset til at blive en bredt kendt og højt elsket tradition i Aalborgs kulturelle sommerliv, både for byens og landsdelen borgere og for turisterne.

Til trods for en del regn i sommer, voksede besøgstallet endnu en gang.
Så meget, at det for første gang i Fredags Fest historie nåede over 4.000 betalende gæster i gennemsnit hver fredag.
Fredags Fest kan i dag til trods for den symbolske entre på kun 50 kr, hvile i sig selv økonomisk, takket være god hjælp fra sponsorer og ikke mindst den store støtte fra det tusindtallige publikum, der trofast møder op næsten uanset vejret.