Forny dit hjem med en renovering eller nyindretning af stuen

Reklame

Der er mange måder at skabe fornyelse og forandring på i dit hjem. Du kan gøre meget ved at flytte om på møblerne i for eksempel stuen. Men endnu mere kan du selvfølgelig gøre, hvis du går ud og anskaffer dig nogle helt nye møbler.

Du kan også kaste dig over det bygge- eller renoveringsprojekt, som du måske har drømt om længe. Det er tid til at få styr på huset og forbedre det, og så må du have fat i nogle dygtige håndværkere, der kan hjælpe dig med det.

Skab tiltrængt fornyelse i stuen med nye møbler

Nogle gange trænger man bare til forandring derhjemme. Der skal simpelthen ske noget nyt. Faktisk skal der ikke nødvendigvis så meget til. Man kommer langt med tæpper og puder i nye farver, men det kan jo også være, at du bare ikke orker at se mere på det gamle sofabord fra studietiden, og at tiden er kommet for at skifte det ud.

Sofabordet har typisk en meget central plads i sofakrogen, og det kan gøre en stor forskel, hvis man vælger at skifte det ud. Ved at købe et hvidt sofabord, får du lysnet den del af stuen betydeligt, mens du kan få understreget et moderne og endda lidt råt look, hvis du vælger et sofabord med en sort stenplade.

Det vigtigste er, at du får indrettet din stue med møbler, som du synes passer til dig og til de behov du har. Det handler rigtig meget om at finde et sofabord, der ikke er for lille, for der skal jo være plads til kaffekrusene og kagen, og familien skal kunne samles om bordet og spille et spil. Til gengæld er det også vigtigt, at du ikke får købt et bord, der er så stort, at det nærmest overtager stuen.

Du kan klikke her og få et godt overblik over, hvor meget der er at vælge imellem, når du vil købe nyt sofabord.

Skab hygge både inde og ude når du nyindretter huset

Har du børn i husstanden er de højst tænkeligt ligeglade med om sofaen er ny, eller om sofabordet matcher til sofaen. For en af de ting børnene mere sandsynligt går op i, er om der er sjove remedier udenfor de kan hygge sig med. For i disse højteknologiske dage med Twitter, Facebook og Instagram, som kæmper om børnenes opmærksomhed, er det vigtigt at man motiverer dem til at være fysisk aktive udendørs.

Den nemmeste måde at motivere børnene til at være aktive udendørs er ved at gøre det sjovt for dem. Det kan man eksempelvis gøre ved at købe legeudstyr fra www.lilletrae.dk. Hos Lilletræ har de et bredt udvalg af legeudstyr til børnene og alt fra store legetårne til trampoliner med sikkerhedsnet.

Et godt råd er at lave en særlig afdeling i haven til børnenes udendørs underholdning, så haven stadig kan fungere som ”voksen-have”. Derudover er det en god idé at motivere børnene til at invitere deres venner over til leg således at børnene også får udviklet deres sociale færdigheder.

Foruden at børnene får øvet deres motoriske og sociale færdigheder med deres udendørs aktiviteter, så er der en sidegevinst som mange forældre sætter stor pris på. Når børnene kommer ind efter en gang udendørs leg, er de som regel flade for energi og har derfor betydeligt nemmere ved at falde i søvn om aftenen. Så der er tale om en ægte win-win situation.