Flere end 14.000 besøgende fra hele verden lagde vejen forbi DanFish-messen i AKKC

Tekst Pressemeddelse (AKKC) | Foto Presse

Fra onsdag til fredag slog Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) dørene op til en af verdens førende fagmesser indenfor fiskeri, DanFish International, der blev afholdt på dansk grund for 26. gang. Godt 14.500 besøgende lagde vejen forbi messen, hvoraf flere kom langvejsfra, heriblandt fra Asien, USA og Sydamerika.

Net, trawl, motorer og øvrigt fiskegrej var i centrum, da Aalborg Kongres & Kultur Center i dagene onsdag 9. – fredag 11. oktober bød udstillere såvel som besøgende fra hele verden indenfor til den 26. udgave af DanFish International, der i en lang årrække har været en tilbagevendende begivenhed i AKKC. I år deltog 400 udstillere fra 30 lande, mens godt 14.500 besøgende fra 50 lande havde fundet vej til messen, hvilket er små 500 flere sammenlignet med messen i 2017. Ud over et 12.000 kvadratmeter stort stand-areal med det hotteste grej bød årets DanFish-messe på en række fagseminarer om blandt andet Brexits indvirken på dansk fiskerierhverv.

Det høje besøgstal er noget, der begejstrer messe- og udstillingschef i AKKC, Else Herfort, som i de seneste tre dage har kunnet mærke et livligt tryk fra de mange tusinder besøgende.

– De mange besøgende har i den grad bidraget til masser af liv og god stemning, ligesom udstillerne har nydt godt af den store interesse for dette års DanFish International. De seneste tre dage er der blevet handlet flittigt, og vi har således allerede nu modtaget en god portion forespørgsler på en stand til næste messe i 2021. Samtidig har flere DanFish-udstillere forhørt sig om muligheden for at få en stand til næste års PolarFish-messe i Ilulissat i Grønland, hvilket naturligvis glæder os.

DanFish-messen gennemføres hvert andet år. Næste gang Aalborg Kongres & Kultur Center slår dørene op til den internationale fiskerimesse bliver onsdag 13.- fredag 15. oktober 2021.