Fire bud på dit næste køb til boligen

Tekst & foto Presse

Denne artikel er sponsoreret

Er du konstant på udkig efter ting og sager, som kan gøre din bolig mere indbydende og stilren? Her på siden har vi fundet fire forskellige bud på interiør til boligen, som med garanti vil fange din interesse, hvis du interesserer dig for indretning

stingray

Stingray stolen

Stingray stolen er en moderne fortolkning af den klassiske gyngestol. Hvis du gerne vil eje en stol, som er umulig at overse, og som med sit unikke design helt sikkert vil tilføje din bolig noget ekstra, så er der ingen tvivl om, at du skal anskaffe dig den populære Stingray stol. Stolen er uhyre smuk, den er komfortabel og kommer i flere forskellige farver og betræk så du kan finde den, som passer præcist til dig og dit hjem.

Stolen er perfekt til stuen, hvor du gerne vil skabe en god hyggekrog. Den kan med fordel placeres i et hjørne under en lampe eller lignende. Mange vælger også at placere et stykke pels i stolen, da pelsen komplimenterer det elegante design og gør stolen ekstra komfortabel.

Stolen forhandles hos Rosborgshop.dk.

Lyngbyvase

Lyngbyvasen

Føler du, at du mangler den sidste lille ting, som kan løfte din indretning til et nyt niveau? I så fald kan du med fordel købe en Lyngbyvase. Lyngbyvasen er en af de mest populære vaser i Danmark – og med god grund.

Vasen er det sikre valg da den passer til ethvert hjem. Med dens enkle, skandinaviske design, vil Lyngbyvasen pynte både på spisebordet, skænken eller i vindueskarmen. Den er uhyre smuk, og kan stå fremme både med eller uden blomster.

Lyngbyvasen forhandles hos amagerisenkram.dk.

leklint

En Le Klint lampe

Er det belysningen som du ønsker at pifte op i dit hjem, så bør du tage et nærmere kig på lamperne fra Le Klint. Le Klint lamper bærer præg af et uovertruffen design, som samtidig giver en belysning ud over det sædvanlige.

Den helt store fordel ved Le Klint lamper er, at du får meget mere end blot en lampe. Med sit tidsløse design er en Le Klint lampe så unik at mange mener, at lamper fra Le Klint er deciderede kunststykker.

Læs mere om Le Klint.

træbord

Et spisebord af træplanker

Det er blevet ekstremt populært med spiseborde lavet af træplanker – og moden er helt sikkert kommet for at blive. Et spisebord lavet af træplanker er nemlig rustikt og funktionelt på én og samme tid. Derudover er det også uhyre smukt, da det skaber en god kontrast til resten af din bolig.

Som noget ganske specielt er spiseborde lavet af træplanker også meget unikke, da der ikke findes to af de samme planker. Alle træplanker er en smule forskellige, hvilket er med til at give dig et mere personligt spisebord.