Er du fra Roskilde og mangler en tandlæge der imødekommer dine behov? – læs med her

Annonce

Annonce – Halvdelen af danskerne ved ikke at sunde tænder kan have betydning for resten af kroppen, og at tænder og mund kan være afgørende for, hvordan kroniske sygdomme udvikler sig. Læs med hvis du vil vide hvilke konsekvencer det kan have, hvis man ikke passer på sine tænder. Der kan være utrolig stor prisforskel hos de forskellige tandklinikker og det kan godt betale sig at lave sin recherch inden booking af tandbehandling.

Gennemsku’ den store prisforskel

Et besøg ved tandlægen er uundgåeligt i det lange løb, men måske frygter man som kunde også de medfølgende lommesmerter, som kan følge med. Der ses et kæmpe sving i priserne på de frie ydelser, som diverese tandklinikker tilbyder landet over. Det står nemlig tandlægerne frit for, hvad prisen skal være på andre ydelser end de mest almindelige.

Tandlæger tager samme pris for de mest almindelige behandlinger, som en tandundersøgelse, tandrensning og paradenrosebehandling, disse priser er nemlig bestemt af Tandlægeforeningens overenskomst med Danske Regioner. Men skal du have lavet et hul eller en bro, kan priserne svinge voldsomt. Fri tandbehandling, som robehandling, bedøvelse, kroner, implatater m.fl.

Undgå betændelsestilstand i munden

Mens de fleste ved, at jævnlige besøg hos tandlægen er afgørende for at holde tænderne hvide og fri for huller, er langt færre klar over, at sunde tænder også er vigtige for bl.a. at undgå forværring af kroniske livsstilssygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Op mod halvdelen af danskerne, kender ikke til den direkte sammenhæng mellem sunde tænder og et godt helbred.

Betændelse i tænder og mund kan påvirke resten af kroppen og menes at kunne forværre betændelsessygdomme andre steder i kroppen. Betændelse i munden ugdør en særlig risiko for mennesker, der har endsat modtandskraft. Almindelige baktierier i mundhulen kan blive farlige for mennesker med parodontitis, fordi baktierene føres med blodet rundt i kroppen.

Rodbehandling er måske din udvej

Hvis man ikke passer ordentlig på sine tænder betyder det ofte, at man er tvunget til at tage til tandlægen, da man ikke selv ville kunne udrede betændelsen. En af de mest almindelige behandlinger ved diverse betændelsestilstande ville være en rodbehandling. Den hyppigste årsag til at rodbehandle skyldes maglende behandling af huller i tænderne. Hvis en knækket tand eller et hul ikke blive brhandlet, opstår der med tiden en infektion i tandens rodkant.

De bakterier, som har forårsaget selve bakterieangrebet, trænger ned til tandens nerve pg skaber en form for betændelsestilstand, som skal behandles med en rodbehandling. Hvis det ikke er til at rede, fordi man ikke har reageret i god nok tid, kan man være tvunget til at få fjernet tanden helt. En eller flere mistede tænder kan erstattes ved hjælp af implantater. En tandimplantat er en kunstig tandrod og de det tætteste, du kan komme på en naturlig tand. Ved at bruge tandimplantater som erstatning for mistede tænder, indgår tandlægen at skulle slibe de tilstødende sunde tænder til.

Tandeftersyn hos professionel tandlæge

Hvis man ønsker at finde en billig tandlæge i Roskilde, som har en dyb forståelse af den situation man står i, så skal man kontakte Godt Smil. Godt Smil er en de tandlæger i Roskilde der tilbyder de bedste behandlinger af dine tænder.

Hos Godt Smil i Roskilde gør de alt, hvad de kan for at få dig godt igennem en behandling, om det er en rodbehandling, idsættelse af tandimplat eller noget tredje. Tandklinikken vil hjælpe dig så godt på vej som muligt, og føre dig igennem hele processen i dit tempo.

Kontakt:
Godt Smil Roskilde
Algade 4, 2. sal
4000 Roskilde
44 22 41 08