Endnu en butiksåbning i Shoppen

Tekst redaktion/PM | Foto Presse

Der er fart på i Shoppen i City Syd. For kun en måned siden åbnede Børnenes Kartel, Schou Bertelsen Sko og LUXUX i centeret. Om få dage åbner Bogø Sandwich og inden jul kan shoppingcentret altså både byde velkommen til Danmarks største Intersport Outlet og nu også den populære festbutik Partyland, der åbner i december til en brag af en fest.

Partyland er en international kæde, der på nuværende tidspunkt har butikker i Field’s, Rødovre Centrum og Storcenter Nord. De er i en rivende udvikling, og nu har de valgt at åbne butik i Shoppen og give Aalborg den fedeste festbutik.

Hos Partyland finder du balloner i både latex og folie i alverdens farver og temaer. Der er alt fra de klassiske balloner til de søde ballonfigurer i både store og små størrelser. Du kan f.eks. få en Gurli Gris ballon som airwalker, der kan gå hånd i hånd ved siden af dig. Skal du holde babyshower eller polterabend, er der masser af dekoration at finde i Partyland. Skal du have hjælp til at pynte op til din fest, er det også en service, du kan få hos festbutikken.

Partyland åbner i Shoppen i starten af december til et brag af en åbningsfest. Hold øje på Shoppens Facebookside og se mere omkring åbningen.

Du kan læse meget mere om ‘det nye Shoppen’ her