DU kan møde Andreas Bo!

Hold så lige fast allesammen. APPETIZE giver dig nemlig mulighed for en helt unik oplevelse. Er du fan af Andreas Bo, så har du nu mulighed for et personligt møde med den hylemorsomme komiker og skuespiller.

Denne helt vilde oplevelse kommer til foregå i Aalborg Kongres & Kultur Center d. 30. september kl. 15, hvor kun vores fotograf og journalist vil være tilstede sammen med dig og Andreas. Du vil være med under interviewet, og endda blive fotograferet sammen med Andreas Bo til forsiden på vores APPETIZE udgivelse til november. Derudover giver vi også 2 stk. billetter til hans show FIFTI-FIFTI til den pågældende aften.

I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag.

Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det er også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen FIFTI-FIFTI. ”Jeg lader tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum”, siger han.

Og hvad med titlen FIFTI-FIFTI? Er det en stavefejl vil nogle spørge? Nej, det er Andreas Bos hyldest til den fynske dialekt, han er vokset op med. Men det er også spændingen ved en situation, der kan gå to forskellige veje. Bliver det en dreng eller en pige, skal man køre til højre eller venstre, er man købt eller solgt? Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for at det bliver plat!

Hvis det er dig, der er Nordjyllands største Andreas Bo fan, og du gerne vil vinde denne helt specielle oplevelse, så skynd dig over på vores Facebookside og kommenter i dette opslag – skriv gerne hvorfor vi lige netop skal vælge dig. Hvis du ikke selv er fan, så TAG endelige én du ved vil elske denne enestående chance.