Den mest simple cykelforsikring? Find hjemmesiden her

Reklame

Reklame

Nyd det lækre vejr i friske og frodige omgivelser. Nogle gange er det ikke nok at slikke sol på stranden eller mærke den blide blæst på parkens grønne græs. Hvis du virkelig skal have en smag af sommer, så søg ud i naturen. Tag en cykeltur igennem skovene, nyd landevejene, og oplev sommersmukke Danmark. Rejs til en ny by ved egne kræfter alene, prøv din styrke af mod evige kilometer af asfalt, eller arrangér en romantisk tur med din kæreste.

Cykelferie når det er bedst

Find en lækker ny cykel og alt udstyr på www.netcyklen.dk. Her har du mulighed for at få alting til din cykelferie. Onlineshoppen startede som en fysisk forretning i Esbjerg i 2000, og har nu forhandlet cykler i over 17 år. På grund af ejernes store erfaring er du sikker på at få godkendte lygter, sikkerhedstestede hjelme og et bredt udvalg af de mest populære cykelmærker. Priserne er konkurrencedygtige, så du kan handle på hjemmesiden med god samvittighed uanset om du er begynder eller semi-prof. Alle cykler leveres 100% samlede, og er sat sammen af faguddannet personale. Der forhandles også cykeltøj til alle årstider.

Når du har købt cykel og dertilhørende udstyr, så er der kun tilbage at vælge en landevej og nyde friheden og vinden i håret. Hvis du har haft en stillesiddende vinter eller et eksamenstravlt forår, så er cykling også en glimrende måde at komme tilbage i form på. En tommelfingerregel er at man forbrænder ca. en halv kalorie per kilo man vejer, per kilometer man cykler. Desuden er der en del bedre udsigt fra cykelsadlen end man finder i fitnesscenteret.

Den nemmeste måde at forsikre sig på

Hvis du beslutter dig at tage på cykelferie er der to forsikringer som er et absolut must have: En indboforsikring og en ulykkesforsikring. Her tænker du nok allerede at det er åh, så besværligt. Der skal ringes til folk og dokumenter skal skrives under, og du skal tjekkes med deres database, og det skal komme an på erhverv og alder og alverdens andre ting. Alt den bekymring kan du godt lade stå derhjemme når du tager afsted, for det er nu blevet nemt og enkelt at forsikre sig selv.

NEXT Forsikring har lavet et automatiseret forsikringssystem, så man nu kan tegne alle dine forsikringer online: Find hjemmesiden her. På hjemmesiden taster du bare dine oplysninger ind samt hvilken slags forsikring du ønsker, og så ordner NEXT Forsikring resten. Ingen grund til at tage ind på halvstøvede kontorer og mødes med pensionerede bankmænd og kedelige jurister. Hvis du er i tvivl om hvordan du tegner dine forsikringer online, så kan du se NEXT Forsikrings ultrakorte introduktionsvideo fremhævet på hjemmesiden. På hjemmesiden kan du også undersøge nærmere om hvad de forskellige forsikringer præcist dækker over, og hvordan de vil påvirke dig.

I forhold til cykelferien er der som sagt to forsikringer som er gode at have. Indboforsikringen dækker dig hvis du på din cykeltur kommer til at gøre skade på andre eller andres egendele. Den dækker dig også hvis din cykel skulle blive stjålet på rejsen, eller hvis der sker noget derhjemme mens du er væk. Ulykkesforsikringen dækker dig hvis du selv kommer til skade mens du har travlt med at nyde livet. Udover at sætte en brat stopper for ferien, så er skader også ubehagelige i det omfang at hvis du ikke er forsikret, så bliver du kun lappet sammen – du får ikke nogen form for erstatning. Et brækket håndled eller en fraktur af anden art kan nedsætte arbejdsevnen, og det tager velfærdsstaten sig normalt ikke af. Derfor er det en god ekstra forholdsregel at få en forsikring.