Dansk køkkendesign når det er bedst

tekst nIKolIne HVIDBerg | foto JoHny KrISTenSen | advertorial

Hos Designa i City Syd i Aalborg bliver man mødt af en dejlig stemning og et stort velkommen. Der er ingen tvivl om, at når drømmen om et nyt køkken, bad eller garderobe skal opfyldes, så findes nogle af Aalborgs mest kompetente køkkenkonsulenter her. Indehaver Johnny Thomsen vægter service og imødekommenhed højt i hans 700 km2 store lyse butik

Designa blev grundlagt i 1992 og er en familieejet virksomhed, der startede som møbelproducent, men sidenhen udviklede sig til at producere køkkener, bad og garderober. Alt hos Designa er dansk, det gælder både design og produktion. Der er cirka 37 butikker i hele landet, hvoraf Designa i Aalborg er den største. Tidligere havde Johnny Designa-butikken i Frederikshavn, men han fik lyst til nye udfordringer og er nu tilbage hos sine rødder i Aalborg.

– Der findes et stort potentiale her i Aalborg, både med hensyn til de private kunder, men også hos erhvervskunderne er vi blevet populære. Vi har allerede fået nogle store projekter her i området. Vi har fart på og det kan vi godt lide, fortæller Johnny.

En prisklasse for alle

Hos Designa sætter alle konsulenter en ære i at finde den helt rigtige køkkenløsning til kunden.

– Vi har mulighed for at bevæge os i de forskellige prisklasser, siger Johnny og fortæller, at hans konsulenter er dygtige til at finde den bedste løsning, der er helt afhængig af, hvad kunden kommer ind med af ideer og behov, og selvfølgelig med stort fokus på, hvor meget man har lyst til at spendere. Designa har vundet flere priser, blandt andet for bedste produkt til prisen, og det er de meget stolte af.

Service og højt humør

Johnny vægter god service højt i butikken, og han tror på, at det er servicen, der i sidste ende afgør et salg. Der ligges også stor vægt at skabe en hyggelig stemning i den luftige butik – det gør man med lys og brændeovne. Det gør heller ikke noget, at man som kollegaer fjoller lidt og hygger sig, når kunderne er her;

– Det behøver ikke være så stift, griner Johnny.

Nok Danmarks bedste garanti

– Udover super god service har vi markedets bedste garantier, og det kan vi netop have, fordi vi selv producerer alle vores elementer, fortæller Johnny.

Designa-elementerne har afrundede kanter, der gør deres system endnu mere holdbart, og med i prisen får man blandt andet også deres smarte softclose-system, hvor man med et let tryk åbner og lukker skuffer og låger.

Nyheden Bricks by Designa

Det nye Bricks koncept er helt fantastisk, fordi der virkelig er mulighed for at få sin helt egen individuelle løsning. Konceptet er, at man samler sit køkken med skuffer i de størrelser, der passer til den dagligdag, man har i sit køkken. Skufferne indrettes efter behov, og der er utallige muligheder for valg af materialer og farver. Og en lille sjov detalje; Bricks konceptet er designet af en kvindelig designer fra Aalborg!

Der kommer løbende nye farver og designs hos Designa. Lige nu kombineres der på livet løs med træ, lækre farver og marmor, kort sagt – der er noget for enhver smag.

– Det handler meget om at være modebevidst og at dygtiggøre sig. Det er det, der skaber den største succes, når kunden skal have et holdbart og funktionelt køkken, afslutter Johnny.

Nogle siger, at køkkenet er husets vigtigste rum; det er i hvert fald et sted, hvor vi tilbringer rigtig meget tid. Derfor er det vigtigt, at det bare fungerer og det gør da heller ikke noget, hvis det også ser godt ud. Hos Designa er du i trygge hænder, når du skal have nyt køkken.