Dagbog fra Nibe Festival – Dag 1 (onsdag)

Tekst & Foto Anette Vedfald

Vores nye musikskribent er på Nibe Festival. Her kan du læse hendes dagbog fra første dag på festivalen

Når man står i køen ved checkin mærker man altid lidt spænding nede i maven. Spænding og forventninger til, hvad dette års festival mon kommer til at byde på af gode oplevelser. Vejrudsigten havde lovet masser af regn, men ikke desto mindre holdt det tørvejr hele onsdagen. Det var i løbet af eftermiddagen faktisk på grænsen til lidt for varmt til de cowboybukser, som jeg havde valgt at tage på. Hen imod aftenen trak det dog lidt op, men holdt dog stadig tørvejr. Koncerterne var i fuld gang, da jeg ankom, og folk vandrede glade rundt på kryds og tværs af pladserne og boderne. Der var en god stemning, og en god blanding af folk i alle aldre og beskæftigelse – alt lige fra landmand til teenager til politikker. Generelt virkede der bare til at være masser af god stemning og atmosfære. Folk opførte sig ordenligt og var kun kommet for at få en god fest.

I løbet af onsdagen hørte jeg blandt andet koncerter med; Johnny Deluxe, Dúné, Faustix, Bryan Adams og Suspekt. Jeg nåede også at fange et par stykker af dem, og I kan læse de interviews løbende her på APPETIZE.

På Festivalen er der et bredt udvalg af boder med mad – alt lige fra italiensk til sushi til gammeldaws dansk til burgere. Jeg valgte at byde mig selv på et par fiskefileter på Jernbanehotellet, som havde lidt krostemning over sig med sine ternede duge og gamle køkkenting. Der er også et bredt udvalg af drikkevarer, så det faktisk er helt svimlende at finde rundt i. Så vi startede bare ud med nogle simple fadøl og sluttede natten af med shots og hotdogs. Midt nat var hovedet træt, kroppen tung og sindet fuldt af indtryk. Så det var lidt svært at falde i søvn, fordi mine ben snurrede. Men sådan er det at være på festival!

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.