D. 5/12 – Byforvandling i ord og billeder (Afholdt)

I gamle dage kunne man på himlen ane røgen fra fabrikkerne i Aalborg Vestby. Dengang genopførte CW.Obel sin tobaksfabrik overfor spritfabrikkerne og tilbød arbejde til en stor del af byens indbyggere, som bosatte sig nær fabrikken. Da anede man ikke, at området snart skulle give liv til turisme og kultur af international klasse med ombygningsprojekter som Cloud City og flere andre.

Vel mødt til en aften i byforvandlingens tegn: Vi har castet Martin Nielsen i rollen som den visionære forretningsmand, Ane Cortzen som den kritiske arkitekt og Christen Obel som den lune og vidende historiker. Mød dem i en samtale om, hvad der er sket, sker og skal ske med Aalborg Vestby.
Samtalen er ledsaget af en billedserie fra de tre personligheders trip down memory lane – og ind i fremtiden til den dag, Vestbyen når skyerne. Undervejs serverer KaffeFair en let anretning af delikate hapsere.

Prisen er kr. 149,- og er inkl. en let anretning.

Du kan købe din billet her: https://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofov2holdvisning?katalog=aktivt-katalog&kategori=appetizescenen&hold=47911