Byd foråret velkommen med en gastronomisk udflugt

Reklame

Vi er for alvor kommet ind i foråret med mere solskin og de første forårsblomster. Foråret er et perfekt tidspunkt til at tage på gastronomiske udflugter, hvor du kan smage lækker mad der passer til foråret. Du kan tage på mange forskellige gastronomiske udflugter, hvor du kan få en fantastisk madoplevelse. I denne artikel har vi samlet vores tre bedste idéer, til en madudflugt i løbet af foråret.

Mad inspireret fra det nordiske køkken på Dragsholm slot

Den første gastronomiske udflugt, som er absolut perfekt til foråret, er en tur til Dragsholm slot. På Dragsholm slot kan du besøge Dragsholm Bistro, som går under navnet Spisehuset eller deres gourmetrestaurant, og der er derfor gode muligheder for at få en gastronomisk oplevelse.

Maden der bliver serveret på Dragsholm slot, er blandt andet inspireret fra det nordiske køkken, som er utrolig populært i dag. Du kan finde mange lækre retter, der er lavet på de bedste råvarer, herunder fra slottets urtehave, som giver en helt unik kvalitet. Maden bliver kombineret med gode vine og andre lækre drikkevarer så madoplevelsen bliver fuldendt, hvis du vælger at lægge vejen forbi Dragsholm slot.

Samtidig ligger Dragsholm slot i nogle fantastiske omgivelser, så du kan kombinere madoplevelsen med en gåtur i det flotte område. Du kan også sidde og nyde at glas rosé i solen, som en afslutning på aftenen.

Lækker middag i hyggelige omgivelse i Odd Fellow Palæet

Det næste sted, som du bør overveje at besøge til en gastronomisk udflugt, er Odd Fellow Palæet. I Odd Fellow Palæet ligger restauranten Bredgade 28. På den restaurant kan du nyde en fantastisk middag i de hyggelige omgivelser.

Odd Fellow palæet er kendt for at lave fantastiske retter baseret på de bedste råvarer. Alle retter er udviklet med fokus på kvalitet og ikke mindst god smag, så du er sikret en fantastisk madoplevelse med et besøg på restauranten Bredgade 28.

Restauranten udvælger de bedste råvarer til at lave gode retter, der passer til sæsonen og du kan derfor finde mange spændende menuer på kortet lige nu, der passer til foråret. Samtidig har stedet et unikt vinsortiment, som de bruger til at fuldende de forskellige retter.

Du kan overveje at kombinere et besøg på Odd Fellow Palæet med en gåtur rundt i det unikke kvarter Frederiksstaden, hvor du kan nyde forårssolen imens du kigger på nogle af de spændende bygninger. Du kan også cykle rundt og nyde området på den måde, fx på en god damecykel, så du får en afslappende cykeltur i forårsvejret.

Klassisk mad hos Brdr. Price i Aalborg

Den sidste restaurant, på denne liste, ligger i hjertet af Aalborg. Det er nemlig Brdr. Prices restaurant, der ligger centralt placeret på C. W. Obels Plads 16 og det er derfor en perfekt miniudflugt, for dig der bor i Aalborg, eller måske er forbi byen i et andet henseende og gerne vil kombinere turen med lidt god mad.

Brdr. Price er kendt fra TV, hvor de igennem flere sæsoner har lavet lækker mad bag Tv-skærmen og inspireret mange danskere til at lave gastronomi i deres eget køkken. Men nu kan du altså også komme ud og smage den lækre mad, som Brdr. Price har vist gennem de mange Tv-programmer. Brdr. Price har ligeledes en restaurant i København.

Du kan fx kombinere en tur til Brdr. Prices restaurant med en shoppingtur, da restauranten ligger lige i midten af Aalborg. Så kan du få klaret diverse indkøb til at blive klar til foråret. Det kan fx være du mangler en god aftershave, så du kan blive barberet og klar til at komme ud i forårets dejlige vejr.

Du kan både få frokost og aftensmad hos Brdr. Price og der er derfor gode muligheder for at kombinere restaurantbesøget med en shoppingtur.