Bliv underholdt godt på hele jagtrejsen

Reklame

Reklame

Når du tager på rejse for at nedlægge et dyr, er der selvfølgelig masser af underholdning. Men lige meget hvilken rejse du skal på, kommer der ofte til at være en del ventetid. Det er ude i lufthaven eller i bilen, hvis du selv vil køre til destinationen. Der er nemlig mange steder i nærheden af Danmark, hvor du kan tage på jagtrejse. Det kan for eksempel være Polen, hvor du kan nedlægge en sommerbuk.

Lige meget om du sidder i lufthavnen, hænger over jorden i en flyvemaskine, sidder i en din bil eller et hvilket som helst andet transportmiddel, kan du derfor få brug for noget underholdning, så tiden kan gå. Det kan for eksempel være e-bøger eller lydbøger. Som regel har du allerede mange ting, som du skal have med, når du skal ud at rejse. E-bøger fylder ikke noget. Det er derfor en god ide at finde en række forskellige af dem, som du gerne vil have med, frem for at slæbe et halvt bibliotek med på turen. Du kan finde et stort udvalg af e-bøger og lydbøger ved at klikke her.

Jagtrejser til mange lande

Hvis du ikke vil rejse så langt, har du som nævnt stadig mulighed for at komme på jagtrejse. Det kan for eksempel være i Polen, der er så tæt på, at det nærmest kunne være vores naboland. I Polen kan du for eksempel skyde en hjort. Det er en god mulighed for dig for at kombinere en rejse til et andet land og muligheden for at opleve en anden kultur med at dyrke din hobby. Når du tager på jagt, har du også mulighed for at opleve, hvordan deres jagtkultur er. Det er også en vigtig del af, hvordan et land er.

Hvis du har mod på at rejse langt, kan du også nemt komme på en jagtrejse, hvor du gør det. Det kan for eksempel være til Asien eller New Zealand. I Asien kan du for eksempel tage på bjørnejagt i det allerøstligste Rusland i Kamchatka. Du kan også jagte en ibex i Kirgisitan eller i Mongoliet. I New Zealand kan du gå på jagt på private jorder, hvor de har forskellige typer af dyr. På alle rejserne er der en lang rejsetid, så det er en god ide, at du har rigeligt med læsestof og lydbøger med. Læs mere om jagtrejser på www.buhlsjagtrejser.dk

Tag på en eksotisk jagtrejse til fjerne himmelstrøg

Når det kommer til at tage på jagtrejse, er der selvfølgelig mange, der drømmer om at tage til Afrika. Det er ikke for ingenting, at The Big Five startede med at være et jagtbegreb, før det blev et safaribegreb. The Big Five er elefanter, løver, leoparder, bøfler og næsehorn. Der er nogle rejsebureauer, der tilbyder jagt på dem, men da de er mere sjældne, vil det ofte være en hjort eller en antilope, som du nedlægger.

Hvis du også godt kan lide at fiske, er det en god ide, at du tager til øen Mauritius, der ligger ud for Afrikas østkyst. Der kan du nemlig kombinere fiskeri og hjortejagt. Mauritius er kendt for sine lange hvide strande og turkisblå vand, så det er nok en af de jagtrejser, hvor du ikke får svært ved at lokke resten af familien med. Du skal bare vise dem et billede, så er de helt solgt.