Anmeldelse af EpiLift fra Derma Cosmetics

Produktet EpiLift fra Derma Cosmetics med undertitlen ’10 år yngre på 3 minutter’ er jo tiltalende fra start. Som småbørnsmor og mindst 5 år bag mig, hvor fokus på mig selv og ikke mindst min hud har været i underskud. Med kittet, der også indeholder EpiLift Extreme, der er en ’1 minute Face Lift Cream’, en Ultra Boost Serum kaldet ’Botox på flaske’ og to Intensiv hyaluronsyre fugtmasker samt et par brochurer. Alt sammen noget der gjorde, at jeg tænkte, at der var en masse jeg skulle sætte mig ind i, før jeg kunne gå i gang med at bruge produkterne. Men det viste sig, heldigvis, at være nemt og overskueligt at komme i gang.

Det er beskrevet at EpiLift løfter, former, giver mindre porer, strammer huden op og fjerner fine linjer og rynker. Den gør den på baggrund af indholdet af kollagener, stamceller, hyaluronsyre, antioxidanter og peptider, og virkningen holder i op til 12 timer pr. behandling, og lover at man kan se ungdommelig ud hele dagen. Så det var med stor forventning at jeg skulle prøve EpiLift.

Sådan gør du

Man påfører en lille smule EpiLift ’3 Minute Instant Face Lift’ på sit nyvaskede ansigt, netop på de steder hvor man trænger til at stramme op eller har synlige rynker eller porer. Jeg påførte den gennemsigtige creme, som hurtigt trængte ind i huden. Men det giver mening kun at komme det på de områder, hvor behovet for opstramning er, fx panden og rundt om øjnene. Jeg påførte det bl.a. i panden og kunne straks mærke den opstrammende effekt. Der står også, at man skal forholde sig udtryksløs i de 3 minutter, som det tager for cremen at virke og det giver rigtig god mening. Trækker man en mine, bryder man nemlig den udglattende effekt. Man føler sig hurtigt strammet op og huden bliver glattet ud. Når cremen er trængt ind, kan man påføre sin egen dag/natcreme og makeup. Det skal ikke skylles af, men fortsætte med at virke.

Effekt over natten

Jeg påførte EpiLifts ’3 Minute Instant Face Lift’ inden sengetid og kunne tydeligt se en forskel næste morgen. Det jeg så, efter denne ene behandling var, at mine evige porer i panden var betydeligt reduceret. Ja, jeg har en tydelig prik i panden, som jeg for nogle år tilbage fik at vide af en kosmetolog var en, som jeg altid ville have. Den udmelding fik mig til at tænke, at så måtte jeg nok bare acceptere at ’den’ er en del af mit udseende. Men det var helt tydeligt næste morgen, at det havde haft en gavnlig effekt på min charmerende porer og jeg blev virkelig overrasket. Det var efter kun én gangs brug.

Min vurdering

Efter længere tids brug er det tydeligt, at EpiLift har en god effekt på huden. Den har en øjeblikkelig opstrammende effekt og du har, så at sige, et blankt lærred at starte dagen ud på. Nu synes jeg ikke, at jeg havde tydelige rynker, som jeg havde behov for at glatte ud, men dem der var blev i al fald glattet ud. Det mest positive for mig var, at min prik i panden formindskes hver gang jeg bruger EpiLift. Men for at bevare sammentrækningen skal jeg blive ved med at bruge produktet. Så der er ikke tale om et blivende resultat, men det lover produktet heller ikke. Den lover en midlertidig ændring af hudstrukturen. EpiLift er et virkelig godt og effektfuldt quick-fix. Hvis jeg fx skulle til en fest, så ville jeg uden tvivl bruge EpiLift  for at se godt ud under makeuppen. Det er min vurdering at produkterne fra EpiLift vil have en god og opstrammende effekt på de fleste.

EpiLift er 100% allergitestet og kan bruges på alle hudtyper. Produkterne er heller ikke testet på dyr. Du kan bl.a. købe produkterne EpiLift fra Derma Cosmetics i din Matas til priser fra 499 kr.